על מפת אוסטרליה המערב ממוקם עוד יותר למטה
מעניין שאצלכם שם במזרח הרחוק המחירים של קולס ווליז ואלדי לא מרקיעי שחקים כי אצלנו במערב אתה צריך שיני זהב אם אתה רוצה לקנות קילו תפוחים (ביום רגיל $6 לקילו, בימי מבצעים שאתה אף פעם לא יודע בדיוק מתי זה כי זו הדרך שלהם להביא אותך יום יום לחנות, אתה יכול ליפול על $2.70 לקילו) וברור לך שזה יהיה חד פעמי כי כמה פעמים אתה יכול להוציא שן זהב? כמה כאלו באמת יש לך...?
אצלנו במערב הרחוק עוד יותר מהמזרח שלך, המחירים בשווקי סוף השבוע זולים יותר (זה כל הרעיון של שוק, לא? לתת לך חווית קנייה איכותית יותר וזולה יותר) יש הבדלים בין השווקים מן הסתם - השוק בפרימנטל ממוקם באחד הבניינים היפים ביותר באוסטרליה, המחירים גבוהים יותר מאשר השוק המקומי (שיושב במין סטייל אוהל קירקס). הפירות אגב, גם אצל האסייתים, יפים יותר וטריים יותר מאלו שמוצאים בסופרמרקט.
אהבתי את ההארה/הערה שלך לגבי האגסים - אני מודה שאני מאלו שקונה ומחכה שבועיים (אחרי שהשקעתי את כל שיני הזהב שלי בפירות/ירקות אין מצב שאני מצליחה לתת ביס ליציקה הזו)
האמת תפסת אותי שניה לפני שאני יוצאת למרקט השכונתי הבוקר - אני אחפש את הסוחב האסייתי והדודה שלו
פיתות אין באוסטרליה! לא תשכנע אותי שבמלבורן יש פיתות שוות. אני לחלוטין חסרת אמונה בעניין.
חומוס יש במקרר, תודה