משה מקנא, אברום בורג וכוס קפה... מישהו יכול לתת לי קצת מידע על שלושתם?
K K i f New member 31/12/05 #1 משה מקנא, אברום בורג וכוס קפה... מישהו יכול לתת לי קצת מידע על שלושתם?
K keeeren New member 31/12/05 #6 אהמ משה מקנא זה שיר לא של שייגעצ לפי מה שהבנתי אלא של יובל ולהקתו הקודמת, או שאני מתבלבלת? אחלה שיר בכל מקרה.. ואברום בורג אין לי מושג!
אהמ משה מקנא זה שיר לא של שייגעצ לפי מה שהבנתי אלא של יובל ולהקתו הקודמת, או שאני מתבלבלת? אחלה שיר בכל מקרה.. ואברום בורג אין לי מושג!
D dsol New member 31/12/05 #7 אממממ משה מקנא זה של טיטי מחפשת בית ואברום בורג זה של שייגעצ , זה ממה שהם שמים באתר סקיצות ושטויות כאלו ואחרות
אממממ משה מקנא זה של טיטי מחפשת בית ואברום בורג זה של שייגעצ , זה ממה שהם שמים באתר סקיצות ושטויות כאלו ואחרות
H Hezi The One New member 31/12/05 #9 מתי תבינו שאסור לדבר על הורדות?>< 2 ההודעות שלך על האימיול נמחקו וזה
K K i f New member 31/12/05 #10 וואי חזי ,הפכת למנהל ואתה לוקח דברי ם קשה מידי זה לא אשמתי שאין אותם בדיסק
D dsol New member 31/12/05 #11 נו חזי.... זה לא שזה לא חוקי הדברים האלו היו גם ככה באתר של שייגעצ להורדה חינם אז זה בסדר
H Hezi The One New member 31/12/05 #12 אל תגרמו לזה להשמע רע...פשוט לא לדבר על הורדות,לא הוראה שלי... בכל מקרה אציטון לא היה באתר של שייגעצ:] (הה כבר מצאתי משו שאסורP
אל תגרמו לזה להשמע רע...פשוט לא לדבר על הורדות,לא הוראה שלי... בכל מקרה אציטון לא היה באתר של שייגעצ:] (הה כבר מצאתי משו שאסורP
ס ס ט י י ק New member 31/12/05 #13 לא... כפיר רשם שהוא ניסה להוריד מתוכנה מסויימת שאני לא אגיד את השם שלה שלא ימחקו גמלי אז בגלל זה. או שאני טועה?
לא... כפיר רשם שהוא ניסה להוריד מתוכנה מסויימת שאני לא אגיד את השם שלה שלא ימחקו גמלי אז בגלל זה. או שאני טועה?
ס סבסטיאן נאבד New member 31/12/05 #17 ../images/Emo121.gifגיא מרוז?../images/Emo47.gif אני חייב לשמוע את זה