משה נגבי-נבל עם גלימה

hreuven2

New member
משה נגבי-נבל עם גלימה

הפרשן המשפטי של מעריב בקביעתו וציטוט ששרון אינו עוצר באדום,מטיח האשמות בשרון וקורא ליועץ המשפטי למנוע מאנשים רבים לאייש את הצמרת. כמובן הכל מלומד ושכלתני. אני קורא זמן רב את כתבותיו לא בגלל הערך המשפטי שלהם אלא כמו שקצין באמ``ןקורא את דוח``ותהמודיעין של סוריה-נגבי כבר מזמן הפך לפרשן חסר ערך אוביקטיבי בעניי בגלל גישתו הכוללת ובכתבה הזו בנבזותו. מעניין ששלטון ברק שנקנה בכסף,חקירת עמותות סבלה מעיכובים מיסתוריים והתקימה בדממה מול חקירת נתניהו הדולפת,השעית הרצוג נמנעה בשל עיכוב מיסתורי במשלוח דו``ח[ראו כתבה של צבי לביא בגלובס]אלה כנראה בעיות קטנות. בסוף מאמרו מציין נגבי שביתו מתגיסת השבוע לצבא והדבר ממחיש שאנו ובני דורנו כשלנו במשימתנו כהורים-להבטיח מקום יותר טוב לילדים,ויש בכך ביותר מרמיזה לגבי בחירת שרון. ובכן דע לך נגבי,אנחנו נשרת בצבא תחת כל ממשלה ולא נשאל שאלות ונבצע את הנדרש ואם כיום המקום איננו מספיק טוב זה בגללך וחבריך לדעה שהובילו אותנו למקום הנורא שאליו הגענו

הנגבי פרשן המתיימר להיחשב כמשפטן

נטיותיו הפוליטיות מעוורות את דעתו האמורה להיות אובייקטיבית ולכן אני לא קוראת ולא מקשיבה, שהרי הוא המייצג את האוביקטיבי (כך הוא אמור לעשות) נגוע קשות ושבוי בנטיותיו הפוליטיות, ומלכתחילה דעתו אינה משפטית גרידא, ומכיוון שהוא עו``ד מאד לא מזהיר קשה להתייחס ברצינות לדעתו המשפטנית ולהשאירו בלית ברירה כפרשן. גרוע.

hreuven2

New member
דע את האויב

זו הסיבה היחידה שבגללה אני קורא. אגב,הבת שמתגיסת לצה``ל והוא כה חרד לשלומה היכן תהיה?אולי בפרקליטות הלוחמת בתל-אביב?

שניהם מייצגים את הממסד הרקוב.

גם הנגבי וגם הפרקליטות. הם יכולים ממחר לרדוף אותך למצוץ את דמך, אם אתה דמות ציבורית יתעללו בך עד חשיפת פרטיך שחסויים (לא חשוב שחל עליהם ``צו איסור פירסום``) באמתלה ש``מישהו הדליף``..ואחרי כל זאת, ווידוא הריגה = יזכו אותך מאשמה. זה הסדר שלפיו גם הבת של הנגבי יכולה להצטרף לצוות המוביל הזה, כדי שאח``כ תוכל להצטרף לאבא שלה.אין גבול לאבסורד.

beam

New member
האבא של השחיתויות

אני מחכה בכליון עיניים לראות את ברק ,גיסו ,אחיו וכל השאר שנמצאו במאורת הנחשים יוצאים ומנפנפים לקהל הצובה בכניסה למחלקת החקירות של המשטרה, ברק ידביק נשיקה לנאווה ויאמר : אני לא לקחתי מתנות כמו שרה ,אצלי רק כסף מזומן , אני לא אשם שהרצוג הסב כספים משוויץ. באמת על מה מדובר רק חצי מיליארד שח, כסף קטן המובטלים בנתיבות לא זקוקים ,הכסא פיתני ואפת. הבי``תים : בורג ,ביילין ,בן-עמי לא אשמים.......השיטה אשמה

hreuven2

New member
לא נזכה לראות

השלטון התחלף אך לא מאות הפרקליטים השמאלנים מרכיבי המשקפיים שידעו להכניס בפריהם בדיחות זולות על ביבי ושרה

למעלה