משה פרץ עשה פאדיחות לעצמו ב 7 לילות בידיעות

משה פרץ עשה פאדיחות לעצמו ב 7 לילות בידיעות

מי שקרא את הכתבה על משה ב 7 לילות 2 עמודים בטח הזדעזע גם לקרוא את השטויות שמשה דיבר עליהן במקום לדבר על מוסיקה ולפרגן למי שעזר לו באמת להצליח הוא סיפר שהוא אוהב סטוצים עם בחורות ולעשות סקס במקומות כמו ביער בגשם ועוד שלל שטוית .האמת רציתי להקיא ממנו כמה שהחזקתי ממנו הכל ירד לי ממנו אחרי הכתבה העלובה שלו שמציירת את המוסיקה המיזרחית ובכלל את כל עדות המזרח כאנשים נחותים בגלל מטומטמים כמו משה פרץ שלא עשה כלום עדיין במוסיקה ומרבה להשוויץ ולדבר קישקושים .

Puskas

New member
אפשר לחשוב..

וקובי פרץ אמר פעם שהוא הביא בתולה לאורגיה ושבמקרה אחר הוא הביא 2 אמא ובת יחד למיטה.. אז מה הסיפור?.. אז הוא דיבר על זה אז מה? הוא צריך להיות בובה של מישהו? הוא לא רואה אף אחד והוא ממש לא דיבר נמוך.. חלק מלהיות זמר מזרחית מצליח זה גם זה.. לא צריך לעשות מזה סיפור..

בגלל זה יש קיפוח במדינה נגד המיזרחיים.

איך ישמיעו אותנו הרבה ברדיו אם הזמרים המיזרחיים רושמים שטוית בכתבות .משה פרץ טען שכל הבחורות שהווא שוכב איתן יודעות שזה לכיף בלבד .ביזיון ופאדיחות מהאשכנזים. אין מה לעשות אשכנזים יותר מוצלחים מאיתנו השחורים השחצנים והמיתנשאים .משה פרץ עוד לא קרע זוג נעליים וכבר מרשה לעצמו להיתפלץ כמו ילד בן 14

אני לא שונא מיזרחיים אני בעצמי מרוקאי

אבל זמרים כמו משה פרץ קובי פרץ עושים תדמית לא טובה למיזרחיים ולמוסיקה המיזרחית בכלל. תלמד לקרוא ולהבין את הבנת הנקרא . אני חולה מיזרחית ומשה פרץ זמר תותח רק חבל שאין לו שכל .

לאשכנזים לא חסר. קח את דודו טופז

אין סיפורים יותר מצחיקים מהסיפורים שאמר דודו טופז על ההצלחות והבעיות שלו עם נשים.
כל החברות שלי התפקעו מצחוק כשדודו טופז דיבר על נשים.
רוב הזמרים ואנשי התקשורת מדברים שטויות על נשים בזמן כזה או אחר. מה שכן. אחרי הסיפורים שלו אף אישה לא תספור אותו ממטר.

Puskas

New member
סתם שטויות..

קרן פלס שרה על הגברים שזיינו וזרקו אותה.. כל הזמרי רוק האלה מנהלים חיים הרבה יותר פרועים וקיצוניים מאשר משה פרץ.. סקאזי דופק אקסטות כל היום.. אז הם יותר טובים? משה פרץ דיבר על משהו שכל אחד עושה..סקס..ולא משנה איך הוא עושה את זה.. סתם שטויות להיתפס עליו על זה.. הוא בחור נשמה,נחמד מאוד וזמר מוכשר ביותר וזה לא מה שיוריד לי ממנו..

לב ענק 22

New member
יש הבדל בין לשיר על זה לבין להתראיין .

אין בעיה בשיר כל זמר יכול לשיר על מה שבא לו. אבל רבק מראיינים אותך לעיתון של המדינה במוסף שבת 7 לילות פעם ראשונה בקריירה שלך ואתה מספר על הזיונים שלך מחוץ לאוטו בגשם על מכסה מנוע את מי זה מעניין . סקאזי יכול לדפוק כמה אקסטות שהוא רוצה זכותו אבל הוא לעולם לא יגיד את זה בכתבה . אביב גפן סינרגיה היהודים בראיונות שלהם מדברים נטו על מוסיקה לא על הצהוב ועל המסביב. זה ההבדל ועל זה אנשים התעצבנו .

מה באמת? איך לא קראתי את הדברים האלה?

אמא ובת ביחד? הדתיים לא קיבלו שבץ? אני כבר חושבת שיחסית לסיפור עם האמא והבת והסיפור עם הבתולה והאורגיה יש שיפור גדול אצל משה פרץ.
יש קישור או משהו כדי להראות לחברים שלי ושנצחק? יכולים לצחוק על הכל.

R o T e M18

New member
סוו וואאאטטט../images/Emo35.gif

אז מה אם הוא אמר את זה? אם הוא אוהב את הדברים האלו..אז לבריאות
אני לא חושב שזה צריך להפריע לך!! ואם את אוהבת את משה אז זה בטח ביגלל המוזיקה שהוא עושה.. ולא מה שהוא עושה בסקס

אז חבל שההצלחה נראית ככה .קובי פרץ יותר גרוע

קובי פרץ יותר גרוע ממנו בהתנהגות ובכתבות . קובי פרץ משה פרץ עופר לוי אותו דבר אין שוני יודעים לשיר שכל בלי כלום מוח ריק שעושה להם בושות .

האמת שאתה צודק אחי...

אבל המלך בלעשות בושות ופאדיחות זה תמיר גל.... ככה אני חושב לפחות, טוב זאת דעתי האישית...

ועכשיו אתה צודק אח שלי. מסכים איתך בהחלט

הייתי בהופעה שלו בהאנגר 11 הוא עשה בושות . הוא עלה על אקסטה לפני ההופעה .התחיל עם חברה שלי ילדה בת 16 שיכולה להיות הבת שלו בפנים שלי .כל ההופעה דיבר שטוית ואז הגיעו שוטרים ואז הוא התחיל לקלל אותם במיקרופון ולהסית את הקהל נגדם תוך כדי שהוא שר מדינת משטרה איזה בושות בן אדם בן 40 עם שכל של ילד בן 14 וזה עוד זמר מצליח .

dinomr25

New member
עשה את הפדיחות שלו

זמר מוכשר וצעיר שצריך למשוך קהל עושה לעצמו להיפך יצא גרוע למרות שהוא זמר מעולה כנראה ששכל אין לו הרבה

keit1

New member
כתבה 7 לילות

יש לך אולי את הכתבה של משה פרץ אם כן אתה יכול לסרוק ? תודה

למעלה