משה רוט-

Rצינית

New member
משה רוט-

עד למוצ"ש האחרון אחרי שמיעה ראשונית של הסנגל החדש -"מנשרים" של הנ"ל <שיר גדול עם קול טוב...>המתנגן אצלי מזה שבועים +..אמרתי לעצמי...-או יופי עוד אחד הצטרף לזמרים החדשים הטובים שצצו בתקופה האחרונה... זמר עם פוטנציל טוב להצליח.כגריסת שרוליק גינזברג ומיכאל פרוזנסקי. אבל שוב כל ההתלהבות היית עד למוצ"ש -איזו אכזבה-בכלל את השידור הנ"ל רצתי לשמוע רק בגלל "משה רוט" שקולו האונליני כ"כ סיקרן אותי. פשוט ,זה לא זה!! וכעת אשאל אתכם למה? למה? זה קורה להרבה מהזמרים .באולפן הם נשמעים מעולה ..אבל כשהם על הבמה הכל נעלם?איך זה קורה?

Rצינית

New member
לא קשור לצ'אנס.

אני לא מדברת על ההופעה עצמה בהיותו מופיע על במה.גם כך לא הייתי. כונתי היית זה הקול,הקול שונה לחלוטין. אם תשאלו אותי לדעתי,בגדול כל אחד עם קול טוב+פיתוח קול יכול להפיק אלבומים טובים וזאת רק בגלל תנאיי אולפן.

לא הבנת אותי...

התכוונתי שהוא מופיע גרוע וגם שר גרוע בגלל שהוא עוד לא הופיע הרבה.

Rצינית

New member
תראה....

זמר עם קול טוב לא צריך הרבה להשתפשף אם יש לו פוטנציאל להצליח. ע"ע-שוואקי קלסיקה של זמר עם קול טוב שיצליח גם באלבומו הראשון וגם בהופעותיו הראשונות.. מכאן אני <ואולי עוד כמה מכאן>מסיקה שעניין של זמר טוב עם קול מעולה נבדק לא תמיד מהסנגל שמוציא לאור...אלא מהופעותיו ודווקא הראשונות.כך שאין כאן עניין של צ'אנס אם אין לא את זה.אולי אגדיר אותי בתואר של "עוד זמר" מה שלא הגדרתי קודם בשמיעה הראשונית של קולו.

שוואקי...

הופיע בארץ הרבה אחרי שהוא הוציא את הדיסק הראשון שלו, רוט עוד לא הוציא את הסינגל וכבר את מבקרת אותו אולי עוד צ`אנס.

Rצינית

New member
טוב.נתגבר וניתן לו צ'אנס..

רק תזכור את הביקורת שלי עליו....

t a p u z 1 1

New member
רק שתדעי רצינית...

לפעמים לא כל מה שאת שומעת בשידור ישיר ברדיו זה גם מה ששומעים באולם זה יכול להיות ממש שונה...דבר שני אם את חושבת שלשיר באולפן זה קל יותר את טועה טעות גדולה .ההיפך באולפן שומעים כל צליל וכל נשימה וכל זיוף פי עשר מאשר בהופעה השאלה היא כמה זמן לקח לזמר לשיר את השיר וכמה זמן הטכנאי באולפן עבד בשביל לסדר הכל שישמע סביר ונורמלי. לגבי משה רוט עצמו..משמיעה ראשונית חפוזה של השיר דוקא נשמע לי הבחור עם קול נעים ויפה יש לו גובה נחמד וגם לא נראה לי שהיו לו בעיות מהסוג שהזכרתי..באולפן כך לדעתי בכל אופן..

Rצינית

New member
לא הבנתם אותי נכונה-וחבל.

הוא עדיין זמר טוב מבחינתי.עד ערב החג הסנגל עדיין התנגן אצלי,וזאת רק מהערצה לסנגל המצויין שהוציא.כך שאין לי שום דבר אישי נגד האיש. רציתי סכ"ה לעלות נק' שקורה להרבה ביחוד אצל זמרים צעירים במקצועם והוא היה דו"ג הכי קרובה ומתאימה לנקודה שרציתי לעלות. אבל כבודו של משה רוט במקומו מונח-זמר מצויין עם קול טוב ,כמו שציינת. רק לאחר ששמעתיו בשידור הוא נשמע לי "כעוד זמר" ולא מעבר לכך.

למעלה