חצילים אוהבים שמן מה לעשות
אבל, את יכולה לפרוס אותם דק (לא כמו נייר) להבריש משני הצדדים
ולאפות בתנור על רשת,כשהתנור מחומם מראש לחום גבוה.
חום גבוה משהו כמו 250מעלות,ואז להכניס את הרשת עם החצילים.
תעקבי אחרי התהליך משהו כמו 6-8 דקות יהיו מוכנים.אם צריך תוסיפי עוד דקה או שתיים.
כשהם יוצאים חמים סדרי מיד בתבנית ותבלי אותם בתיבול שאת רוצה כדי שיספגו את הטעמים.
את ההברשה לבצע ברגע האחרון לפני ההכנסה לתנור אחרת חצילים משומנים הממתינים
לתורם מחוץ לתנור סופגים את השמן והחלק החיצוני נשאר יבש ונשרף...