משואות האור - אפריל

משואות האור - אפריל

היי לכולם,
בתקשור אפריל, הניתן ע"י הקבוצה באמצעות סטיב רות'ר, מדברים הקבוצה על המצב הכללי ועל חלון הזדמנויות בן 30 ימים שנפתח לפנינו:
"...כולכם אחד. קשה מאוד לומר זאת בזמנים בהם אתם עוברים את מסע הבחירות בו כל אחד מאשים כל אחד אחר, מנסה לציין את הקשיים והאתגרים של האחר במקום לדבר על מה שהוא עצמו יעשה אם ייבחר. אכן מאוד מאתגר. אנשים רבים גם חווים זאת יותר על בסיס אישי, מכיוון שרבים חשים אבודים. אתם עלולים לחוש שאין לאנרגיה שלכם ולעבודתכם את ההשפעה הרצינית שרציתם שתהיה. בזאת ברצוננו לעזור לכם היום, ויש טכניקה פשוטה מאוד שעובדת טוב מאוד גם באנרגיה הזו. נספר לכם שבמהלך 30 הימים הבאים, יהיה לכם חלון הזדמנויות להשתמש בזאת וכוחות מהיקום יתמכו בכם...."

בהצלחה לכולנו!
[URL]http://www.quantumleap.co.il/PAGE103.asp[/URL]
חג שמח וחיבוקים,

חמדה טלאור – יועצת פנג שואי בכירה
לבתים ולבתי עסק
ליווי בזמן בניה – כולל בחירת המגרש
ליווי בזמן קניה / שיפוץ / ובזמן מגורים
052-3328438

סרינה5

New member
לחמדה

לחמדה. לא ברור לי מה הקשר בן תקשור ובן פנג ושפוצים ,לא ברור לי מי זה סטיב רוטר ואיזה חלון הזדמנויות נפתח למה ל30 יום אני הייתי אומרת שכל יום נפתח חלון הזדמנויות.

לא ברור

היי סרינה,
אנסה לקשר..
1. במקצועי אני יועצת פנג שואי בכירה המלווה אנשים בנושא מגורים/בתי עסק בכל השלבים האפשריים. בנוסף, כהובי, אני גם מתרגמת תקשורים, וזאת, בניגוד לייעוצי פנג שואי, אני עושה זאת בחינם. וגם מפרסמת בכל מיני מקומות כי הרבה אנשים מעוניינים לקרוא את התקשורים ונוח להם יותר לעשות זאת בעברית.
2. סטיב רות'ר הינו גבר אמריקאי, שלפני כ- 20 שנה החל לקבל מסרים מהקבוצה, ופעם בחודש הוא מעביר תקשור לכל המעוניינים - גם כן בחינם. אני קבלתי רשות לתרגמם, להעלות לאתר שלי, וגם "לספר לחברה" בכל מיני אופנים. אחד מהם - באמצעות פורום זה.
3. לגבי 30 הימים - האם קראת את כל התקשור או רק את הטריילר שאני העלתי? אני מאמינה שאם תקראי את כל התקשור, תביני במה הדברים אמורים, ותראי שאין כל ניגוד בין זה שכל יום נפתחת הזדמנות לבין חלון ההזדמנויות עליו מדברים הקבוצה.
חג שמח,
חמדה טלאור – יועצת פנג שואי בכירה
לבתים ולבתי עסק
ליווי בזמן בניה – כולל בחירת המגרש
ליווי בזמן קניה / שיפוץ / ובזמן מגורים
052-3328438

סרינה5

New member
לחדוה

הסברת היטב

למעלה