משואות האור - פברואר

משואות האור - פברואר

היי לכלום,
שוב מתייחסים הקבוצה לאנרגיות הקיימות עתה ע"פ הפלנטה, אלא שהפעם יש התייחסות גם לתפקיד של עובדי האור מנקודת מבט הרוח:
"...עתה יש אנרגיה חדשה המתחילה לנחות על פני הפלנטה ארץ. היא מביאה את הדברים עליהם חלמתם, את האפשרויות של בריאה מודעת על פני הכדור. למרות שאנו מספרים לכם כמה נפלא הדבר להיכנס לאנרגיה זו ומהן האפשרויות המדהימות אותן תגלו כאשר תיכנסו אליה, נאמר גם שיהיה צורך לעשות התאמות רבות כאשר הדבר יתרחש. התאמות אלה תיראנה כגל המגיע ואז שוב נסוג..."
מרתק...
[URL]http://www.quantumleap.co.il/PAGE46.asp[/URL]
ואתם מוזמנים!
חיבוקים,
חמדה

קראתי את הדף

אני מאד מסכים עם מה שנאמר, כי לי זה נראה כל כך ברור כבר הרבה זמן שהתשובה לכל השנאה והתסיסה הפנימית הזו נובעת מבורות ומפחד. אבל למרות שלי יש הבנה בסיסית בעניין, אין לי באמת דרך להעביר את זה לאנשים אחרים מפני שזו תובנה ולא ידע. גם אם כל האנשים בעולם יקראו את הדף הזה, לצערי מעטים יבינו, למרות שזה כל כך פשוט.

אני לא יודע לאן העולם הולך עכשיו. אבל אני לא מאמין שפעם היה טוב יותר. אני אוהב להיות בהווה, ואני כן חושב שהאנושות מתקדמת ולא הולכת אחורה למרות שזה "לא נראה" ככה עכשיו. זה אולי כמו... שאנשים שומרים בבטן המון כעס על עצמם ועל העולם במשך שנים, ועכשיו הכול יוצא החוצה, אבל אחרי שהכול יוצא החוצה, אחר כך טוב להם יותר כי הם מגיעים להבנה לגבי העולם.

למעלה