משוב לגלריות

Another Girl

New member
משוב לגלריות

או קיי,אז אולי שמתם לב שבזמן האחרון נוספות עוד ועוד תמונות לגלריות.וכאן אני פונה אליכם למשוב(יעני ביקורת,חוות דעת). 1. מה דעתכם על התוכן העכשווי של הגלריות? 2. האם חסר משהו? האם יש צורך בעוד קטגוריה או שיש קטגוריה(או כמה) מיותרת? אשמח לשמוע את דעתכם על כל שינוי,או גם לא.

Another Girl

New member
הרגת אותי עכשיו...

להגנתי יאמר שזה ממש לא תלוי בי...אם תשים לב תראה שהגלריות מסדרות את עצמן אוטומטית לפי סדר הא'-ב'...אבל nice try

סוף סוף!

מצאתי מטרה לביקורת לעצומה למען רינגו! ואני מצטט: "השנוי במחלוקת בגלל כשרונו (או חוסר כשרונו)". האם הכותרת הזו באה ככותרת לג'ון? האם הכותרת הזו באה ככותרת לג'ורג'? האם הכותרת הזו באה ככותרת לפיט בסט, סטו סאטקליף, או וויליאם קמפבל?!

Another Girl

New member
בעע..

טוב,נו.. הסקר הזה בא בעקבות דיעה של חלק מהציבור שמאמין שרינגו לא היה כשרוני יחסית לשאר חברי הביטלס. הסקר בא לאשש או להפריך את הטענה הזו,והוא רלוונטי.

Miss CB

New member
כי ככה...

כי מעריצים עצלנים שלו מצאו לו כינוי. במקום להגיד 3 הברות שלמות, ME CAR TNY (אני יודעת שזה לא איות נכון), מצאו כינוי עם 2 הברות בדיוק: ME CA! אהבתי את החתימה, אגב.

Miss CB

New member
כן!

חחח אחלה גלריות... לא נראה לי שחסר משו, מה כבר יהיה חסר? אהבתי מאוד את גלריית הקריקטורות! יש שם דברים ממש מצחיקים!

מאור 87

New member
../images/Emo45.gif

גלריה ממש
! לא חסר בה כלום לדעתי.. אגב, הציור ב"עבודות שלכם" שרשום שם "ציור שלי", זה ציור שלך, another girl? כי אם כן אז זה ממש יפה!!!!! כל הכבוד!!

Another Girl

New member
כן.זה שלי ../images/Emo13.gif

אבל זה ממש גרוע לדעתי. חפיפניקי לאללה...אני בהחלט מסוגלת ליותר. בכל מקרה,תודה!

tin ker bell

New member
משוב.. ../images/Emo8.gif

התוכן העכשווי מצוין,אפשר להוסיף עוד תמונות (מתנדבת! מתנדבת!)
אני לא מרגישה שחסר משהו,אבל אני חושבת שאולי חסרות גלריות עם אתרי אינטרנט-למשל,כיוון שהפורומים של תפוז מאוד מפורסמים (והפורום הטרי שלנו גם כן) אנשים מן הסתם יבואו לחפש בו חומר לעבודות לימודיות,חוויתיות או סתם להעשרה,וככה,מעבר לכך שחברי הפורום יוכלו לעזור,יוכלו למצוא חומר גם באתרי אינטרנט...מה דעתכם? חוץ מזה הגלריות מצוינות,וחוץ מזה (וגם זה לא ממש הכרחי) לא צריך להוסיף משהו מסוים לדעתי.אני אוהבת במיוחד את גלריית הקריקטורות

Another Girl

New member
לדעתי זה רעיון מצוין ../images/Emo13.gif

ובנוסף לקישורים לאתרים עם מידע, למה שלא נרחיב את נושאי המאמרים שלנו? אפשר לכתוב על המוסיקה של שנות ה-60',הביטלמניה ו/או השפעת הביטלס על התקופה והמוסיקה,הביטלס והסמים,תקופות בלהקה ועוד... לדעתי זה יוכל להעשיר מאוד את הפורום. בקשר להתנדבות שלך להוסיף תמונות,עוד כמה ימים את תוכלי לעשות את זה ביותר קלות ממה שאת חושבת,ויותר לא אוסיף

האם מנהלת הפורום היקרה...

מתעתדת להאציל זכויות לכמה נבחרים בקרב קהילתנו הקטנטנה?

למעלה