משוב ערב הווי

zapboy

New member
משוב ערב הווי

ספרו: איך היה ערב ההווי שהייתי אחראי עליו?? והנחיתי? :D

yaelula94

New member
היה טוב ביותר :]

וגם הוכחתי להוניגמן שגם לחמשושים יש אומץ.. רק אני מקווה שירד לי כל הנוזל ההוא מהחולצה. ואסף, ראו שנהנית
קבלו ח''ח שמיניות

חברה שלך סבבה מהכל אבל...

היא מנילי. D-: אייי זה היה גדול. יעל כל הכבוד לך!!! את אדירה. סוגדת.

היה באמת טוב...

כל הפארודיה על שרימכבי הייתה אדירה!!!!!!!! מכבים, גדרה, מערב (מישו יכול לכתוב לי את המילים ששינתם?), ב"ש ועוד... השאלות עם המכות היו יכולות להיות קשות יותר..
או מצחיקות- על מכבי או מבוגרים בתנועה. הרעיון ממש ממש יפה!! ביצוע גם... היה מצחיק ממש. כל הכבוד לכם!! באמת.

zapboy

New member
המילים:

גדרה: מי יודע מדוע ולמה, סניף גדרה חפר לנו ככה אז רציתם לזכות ופספסתם בככה מקום שני - באסה אז מיכלולו תשארי עם החסה לא מובן לא מובן חבל חבל שלא מובן נס"צ: אין לכם בוגרים על מי אתם עובדים, עם כל הסניף מזה הריח הזה, ריח של שרוף בתוך הסניף על האש על הקיר הגוקים כבר נשרפים הקירות שחורים החניכים בורחים מהסניף עמידר: כל, החסרי חיים, שבאו ל, שרימכבי 08 מה אתם עושים, ברחו מהר, מהר מהר אל המזגן סניף עמידר חי וקיים שוב איך חופר איך הוא שורד בלי חניכים, בלי מדריכים ובלי רכז, אולי תפסיקו איך הוא שר! (איך דור שר) איך הוא שר! (איך דור שר) הם רקדו מסביבו, כל סניף עמידר נתניה: hey sister go sister, שרה כמו אבי ביטר hey sister go sister, תקדמי כבר יא מפגרת אתםםם מוזמעעענים לסניף נתניה.. מערב: כן כך נראה, הסניף שלי אם תעבור, שם תמצא אותי ואם אתה, צעיר פעור שוקיסט סימן שאתה בא, מראשון מערב מערבווו, טילין טילין צ'יקיטיטווו, טילין טילין צעיר פעור שוקיסטטט דביק ולא שמיניסטט חח זהו היה גדול

למעלה