משוואה מהחיים

ענתי44

New member
משוואה מהחיים

המירוץ המטריף של מיליוני אימהות עובדות כל בוקר להספיק להכין בזמן את הילדים תוך שטיפת כלים והפעלת מכונת כביסה,ועוד להיות מטופחת ולהגיע בזמן ועם חיוך לעבודה, פסחה עליי. עכשיו אני חווה על בשרי חלק מהטירוף הזה,המירוץ להספיק בזמן להכין את אמא למרכז היום.עד לאחרונה היה לנו סדר, היא עושה םיפי לפני השינה וגם כשהיא קמה בבוקר. זה השתנה. היא ממאנת לעשות.ואז חמש דקות אחרי שהיא נקייה ומוכנה לקפה הבוקר אופסססססססס בורח לה, עכשיו לכי תתחילי את הכל מהתחלה כשהשעון דופק קדימה אל שעת השין במהירות מעל החוק. או בדיוק כשהלבשת אותה עם טיטול נקי ואת עוזרת לה לקום, אופס אם את לא מספיק זריזה להזיז את היד שלך את מתמלאת בצרכיה גם. וזה בדיוק כשכבר התקלחת ולבשת את מיטב בגדייך לנסיעה הברוכה לתל אביב, לסדנת הכתיבה.ואת כמובן צריכה עוד לשיר לה בקול בוטח ורגוע, להצחיק אותה ולפזז לפניה כשתהיה רגועה כי אחרת יתחילו המאבקים הקשים באמת.מאבקים שתמיד את מפסידה בהם.ואז, לעזור לשתות, לאכול, לתת כדורים ולא לשכוח חיבוק.... ולהיות בדיוק בזמן מוכנה להסעה, בתפילה שההסעה לא תאחר. האם יש מין נוסחת פלאים. משוואה מתימטית מדוייקת ובדוקה איך מצליחים להיות מוכנים בזמן כשכל הזמן מרפי מפעיל את חוק השיבוש שלו?

ענתי בוקר טוב

מה שלומך ענתי? איך שאת יודעת לתאר באופן פיוטי כל כך את מרוץ הבוקר הלא כל כך פשוט שלך. נכון בהשוואה למשפחה עם ילדים בבוקר, שהאם יוצאת מותשת מהמאבק בלוח הזמנים. אך ברור שזה שונה לחלוטין. אצל הילד, את עוסקת בחינוך , את יכולה להטיל סנקציות או להעניש. אך אצל אמא שלך רק הסבלנות, האהבה שלך והידיעה שרק את שם בשבילה , יסייעו לך להכין אותה בזמן להסעה. נכון יהיה להגיד שגם עם ילדים הסבלנות תעבוד , אךזה לא תמיד עובד וכך גם עם אמא. כולנו בני אדם ולא יכולים כל הזמן לעבוד רק עם השכל. הרגש משתלט, לחיוב ולשלילה ומשפיע עלינו בכל רגע. אנו מתכוננים לקראת יום שלישי, בו בעלי יעמוד למבחן הרופא התעסוקתי במקום עבודתו וזה יהיה יום קשה. אני עדיין מדחיקה ולא ממש חושבת מה יהיה ואיך יהיה ומה עליי לעשות כהכנה לכך. דבר אחד בטוח, אתם כאן בפורום תתמכו ותייעצו ובכך תעזרו לנו לעבור את התקופה הקשה. יום טוב, טובה

ענתי44

New member
כולנו איתך ועם משפחתך ../images/Emo24.gif

אתם תעברו את זה וכמו שאני מכירה אותך יקירתי ואת בעלך עלפי ספוריך אתם תמצאו את טיפת הדבש בכל המשבר הזה.זה יהיה קשה, ואנחנו נאבק שימצא פתרון לחולים צעירים,אבל את תראי שיפתח בפניכם אופק חדש ואחרי תקופת הסתדלות קשה זה יסתדר. כמובן כולנו כאן נהיה איתכם כענן שליווה את בני ישראל במדבר עד בואם לארץ המובטחת

zs1957

New member
מצטרפת לתמיכה שלך ענתי לטובה

אכן כולנו נהיה אתכם ולווה אתכם בשעות הקשות. וכמו שאתרת עני אחרי תקופת הסגלוות זה יסתדר. איך היה בחוג כתיבה יוצרת? מחזיקה לך אצבעות בטיפול באמא שבת שלום זהבה שחם

ענתי44

New member
כרגיל היה נפלא

בדרך לחוג, כשהייתי תקועה בפקקים באיילון כתבתי סיפור חדש על הוריי ולשם שינוי בלי אף מילה על הפועל חיפה.

zs1957

New member
בהצלחה אצל הרופא התעסוקתי

היי טובה מה שלומך? אני מבינה שבעלך נפגש ביום שלישי עם הרופא התעסוקתי,מאחלת לו בהצלחה. מחזקת אותך ואת ילדייך. זה אכן יום קשה ,אני בטוחה שאתם תעברו את זה בשלום והכל יהיה בסדר. לא שכחתי את מה שהבטחתי לך ואני ביום שלישי נפגשת עם דליה. באם את רוצה לדבר אתי לפני הפגישה אנא כתבי לי במסר אישי. בהצלחה ביום שלישי, כל טוב, זהבה שחם

למעלה