משוויצים סוף סוף הצלחתי להקטין את התמונה של הפשוש שלי, אז הנה הפשוש הקטן דוד
ד דבורית ב New member 16/7/07 #1 משוויצים סוף סוף הצלחתי להקטין את התמונה של הפשוש שלי, אז הנה הפשוש הקטן דוד
S sigis7 New member 16/7/07 #4 חמדמוד אמיתי! גבר!../images/Emo95.gif../images/Emo218.gif../images/Emo61.gif
ד דבורית ב New member 17/7/07 #5 ועוד כמה תמונות דוד בן 3 חודשים והיום היינו אצל ד"ר פנסקי לביקורת בפעם הראשונה מאז התחלנו עם הנעליים,(כבר 3 שבועות עם הנעליים) והוא היה מרוצה ואני הייתי עוד יותר מרוצה, בתקוה שזה רק ימשיך כך בעזרת ה'.
ועוד כמה תמונות דוד בן 3 חודשים והיום היינו אצל ד"ר פנסקי לביקורת בפעם הראשונה מאז התחלנו עם הנעליים,(כבר 3 שבועות עם הנעליים) והוא היה מרוצה ואני הייתי עוד יותר מרוצה, בתקוה שזה רק ימשיך כך בעזרת ה'.
א אירנה ק New member 17/7/07 #12 ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif
פ פרלמנים New member 17/7/07 #10 אוריתי יקירה../images/Emo24.gifמוזמנת לשלוח לי במייל../images/Emo13.gif יש בעיה עם המחשב? בכל מקרה תהיי בקשר אם תרצי עזרה בתמונות. כולם כבר רוצים הופעת בכורה של מאור, אם אפשר בזרועות תמיר... נשיקות שנה למלחמת לבנון השנייה-מה נשתנה?
אוריתי יקירה../images/Emo24.gifמוזמנת לשלוח לי במייל../images/Emo13.gif יש בעיה עם המחשב? בכל מקרה תהיי בקשר אם תרצי עזרה בתמונות. כולם כבר רוצים הופעת בכורה של מאור, אם אפשר בזרועות תמיר... נשיקות שנה למלחמת לבנון השנייה-מה נשתנה?
א אנגלה3 New member 17/7/07 #11 דבורית הוא פשוט מהמם../images/Emo99.gif טפו טפו טפו . הרבה בריאות וכייף לשמוע בשורות משמחות, הסוד להצלחה עם הפשושים שלנו הוא הקפדה שלנו ההורים על ההוראות של הרופאים. נשיקות אנג'לה
דבורית הוא פשוט מהמם../images/Emo99.gif טפו טפו טפו . הרבה בריאות וכייף לשמוע בשורות משמחות, הסוד להצלחה עם הפשושים שלנו הוא הקפדה שלנו ההורים על ההוראות של הרופאים. נשיקות אנג'לה
פ פרלמנים New member 17/7/07 #14 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifההשווצה של אורית...והופעת בכורה של מאור
פ פרלמנים New member 17/7/07 #15 ../images/Emo66.gifותמיר השובב בפוזה מצחיקה פשוט מתוקים... דומים לדעתכם השניים האלה???
א אנגלה3 New member 18/7/07 #17 ../images/Emo57.gifאורית, טפו טפו טפו גברבר אמיתי ותמיר נראה שובב אמיתי, ממש לא משעמם אצלך שתדעי מהם רק נחת אנג'לה
../images/Emo57.gifאורית, טפו טפו טפו גברבר אמיתי ותמיר נראה שובב אמיתי, ממש לא משעמם אצלך שתדעי מהם רק נחת אנג'לה