משוחרר מצה"ל(רפואי)מעוניין להתנדב

Lotar88

New member
משוחרר מצה"ל(רפואי)מעוניין להתנדב

אני משוחרר מצה"ל מסיבות רפואיות עברתי את הוועדה הרפואית והכל כבר יש לי את התעודת שחרור אני רוצה להתנדב במקום שיהיה מעניין ומאתגר אם מישהו יכול לעזור בבקשה תודה רבה אסף

cherryblossom

New member
באיזה תחום אתה מעוניין?

יש הרבה תחומים ואתה יכול לבחור מה שמעניין אותך, אבל הכי טוב זה ליצור קשר עם העמותות (בעיקר "שלומית" וש"ל) ולבדוק איזה מקומות פנויים יש ולהחליט אם זה מתאים לך. אם אתה לא לחוץ להתחיל השנה אתה יכול להתחיל אם התהליך הרשמה ואז במשך השנה כשעושים מיונים וכאלה יציאו לך מקומות לפי העדפה שלך. בהצלחה.

Digi Lista

New member
ויש גם את "האגודה להתנדבות"

המסלול החילוני של האגודה,שווה בהחלט לבדוק גם את האופציה הזאת מהרבה סיבות(יותר היכרות בשטח,יותר תקנים,יותר סדר בהטבות,הטבות בלעדיות וכו'...)... אני מתחילה להרגיש שהמשפט הזה הופך להיות המוטו שלי כאן אחת לשבועיים

Digi Lista

New member
שמתי גם מרכאות/ציטטות...

שמטרתן לציין את שם האגודה ולא חלילה ציטוט של דיבור....

Lotar88

New member
תחומים שחשבתי עליהם

אם יש משהו שהכי קרוב לביטחון ראיתי בכמה אתרים ניראלי שיש חמ"לים אזרחיים בכל מיני ישובים גם במחשבים אני מאוד מעוניין אם יש משהו מעניין בכל מקרה אם יש למישהו לינקים למי לפנות כי שאני מחפש באינטרנט אני מוצא כל-כך הרבה דברים שאני לא יודע מה לעשות תודה רבה אסף

adva8

New member
תחומי שירות לבנים

בנים באגודה " האגודה להתנדבות" בנים בשירות לאומי פרויקט זה החל כנסיון לפני כשלוש שנים. בקיץ האחרון הכירה הממשלה בתוכנית זו ואישרה 250 תקנים עבור הבנים והשוואת זכויותהם לחיילים משוחררים ובנות שרות לאומי. השירות הוא למשך שנה עם אפשרות לשירות של שנתיים. הבנים היכולים לשרת בתוכנית זו הינם בנים שיש להם פטור מצה"ל על רקע רפואי או חוסר התאמה. השירות במגוון תחומים ובכל רחבי הארץ. מינהל: בתי משפט, משרדים ממשלתיים, מתנס"ים וכד'... חינוך: מדריכי נוער, פנימיות, קיבוצים, חינוך מיוחד... בריאות: בתי חולים, קופות חולים משרד ראש הממשלה- שרות הביטחון: אפשרות לשירות לאומי תוך התחייבות לשנתיים. אופציות השירות במסגרת זו, משתנה ומתפתחת כל הזמן, על -פי מקומות השירות, צרכי האגודה ורצון הבנים. כדי לקבוע ראיון מיון ולהתחיל בתהליך הרישום, ניתן ליצור קשר עם אלי וימפהיימר - רכז בנים ארצי: 02-6521140 נייד- 050-7984067 אימייל - [email protected]

adva8

New member
שלום אסף

יש אגודות רבות בהן תוכל לעשות שירות לאומי אגודה להתנדבות בע"מ, בת עמי, עמינדב, שלומית ועמותת ש"ל. אמרת שאתה רוצה להתנדב במקום מעניין ומאתגר אך לא ציינת משהו ספציפי. במקרה נכנסתי לפורום הזה כיוון שאני רכזת בעמותת ש"ל. אתה יכול לפנות אלינו ולקבל פרטים 048438273. כמובן שאם לא תמצא את מקומך עימנו יש אגודות נוספות כפי שציינתי. מבחינת זכויות וחובות של המתנדב אין שום הבדל בין האגודות כיוון שהכל מגיע מהממשלה. בהצלחה

למעלה