משולחן המערכת

רסקול

New member
משולחן המערכת

הגיע אליי מכתב קורע לב ונוקב שמיים ואלוהים ונוקבא דיאלוהים: בכל שנה אני אוכלת ראש דג בראש השנה. גם השנה לא הססתי ואכלתי את ראש הדג. מייד חשתי בטעמו הרע, ומייד אח"כ שלשלתי שלושה ימים ואושפזתי לשבוע במחלקה פנימית. שבועיים אח"כ התגלה בי גידול שפיר בשד השמאלי, לבעלי נמצא גידול באשכים ושני ילדינו תפסו כינים בבית הספר. רק עברו צרות אלה ומייד נפטרה אמי, מטה ישעי ואבי ברח עם שמחה השכנה הרווקה שלו. אחי דרס את הכלב של ראש העיר ואחותי ילדה שלישיה ונפלה מבחינה כלכלית לגמרי. חלפו עברו ימים קשים אלה, והנה אנחנו בפתיחת חודש השמחה, אך לא בביתי ובמשפחתי. הורי בעלי טסו ונעלמו, אין יודע גורלם. המורה של הבכור של גיסי התאהבה בו ויהיה לו כנראה ילד ממנה. והשאלה שלי היא: האם כל זה בגלל ראש הדג המקולקל? מישהו קילל אותי? אנא עצתכם ותשובתכם.

TAINTED SAINT

New member
ואללה,ואני לתומי חשבתי שאתיישב

סוף סוף להאכיל את אוסף הטרנטולות שלי.....יאללה נתחיל,אנסה לקצר,הטרנטולות רעבות....... ראש הדג בהחלט חשוד מרכזי בעלילה שנפרשה כאן לפנינו,אך לא הייתי פוסל גם אפשרות של שכנוע עצמי בקיומה של קללה, אנשים במצב נפשי כה עדין נוטים לעתים להאשים את כל העולם ואחותו הנימפומאנית בצרות שלהם..... אם זה בגלל ראש הדג היא אמורה לדעת טוב מכולנו-היא זאת שהייתה מאושפזת בבית חולים[רגיל או פסיכיאטרי? לא מצויין],והיא זאת ששמעה את חוות דעתם של הרופאים המלומדים שנאלצו להיות בראש השנה בבית חולים במקום בסיני עם משפחותיהם.... הצרות המובאות כאן אינן כה נוראיות כלל ועיקר-הגידול שהתגלה בשד השמאלי שפיר,הגידול בשק האשכים של הבעל התגלה בזמן והרופאים ידעו מה לעשות לגביו,הכינים גם אינן בעייה שאי אפשר לפתור-כ70 ש'ח בכל בית מרקחת,האב מצא אהבה חדשה אצל השכנה שמחה,וזאת לאחר מות אשתו,כך שבהחלט אני שמח בשבילו על ההתחלה החדשה,צר לי שהאח דרס את כלבו של ראש העיר ולא את ראש העיר עצמו,אך תמיד אפשר לקוות ולייחל לפעם הבאה שתהייה מוצלחת יותר.... הורי הבעל שטסו ונעלמו רק מוכיחים את הטענה שעד היום עדיין לא חקרו מספיק לעומק את מה שקורה ב"משולש ברמודה",או שזאת עוד קונספירציה של הסי.אי.אי.,ולזה יותר טוב לפנות לסקאלי ומאלדר מאשר אליי. המורה שעומדת ללדת לפחות גילתה ענין אישי והפגינה יחס אישי וקרבה לתלמיד-סוף סוף מישהי במערכת החינוך שעושה דברים כמו שצריך,ולא כמו האחרות שבאות לעבודה ללא מוטיבציה. לסיכום,איש לא קילל אותה,נקווה שבראש השנה הבא תתנזר מאכילת ראשי דגים סרוחים שהזקנות משאירות בפארקים כמזון לחתולי רחוב. זה כנראה הכל להפעם. שבת שלום באשר אתם שם,סעו בזהירות. TAINTED SAINT

רסקול

New member
אני דווקא חושב שהדג לכלך את הכל

וכל הצרות באו ממנו. הנה כל הצרות התחילו סמוך לדג, אני ממש מקווה שהכותבת אליי, תמשיך ותפרט לנו את חייה בהמשך.

../images/Emo19.gifהדגים תמיד אשמים!!!אבל אני

חייבת עכשיו להתקלח ולהיתכונן לדייט! תמשיכו תחגיגה בלעדי,מתה עליכם![לא עלייך קרמר
] אם ה"קדוש" יהיה פה הלילה תנו לו נשיקה ממני
חייבת לרוץ אני באיחור!!!!!בייייייייייייייייייייייייייייייייייי

למעלה