משולש ורוד.

משולש ורוד.

טוב חזרתי היום מפולין\צ´כיה. את רוב הדברים שעברתי שם עוד לא הספקתי לעכל. פשוט לא אנושי מזעזע מדי בשבילי.. אבל אני חייב לשתף אתכם במשהו. בכול מחנה שיינו ניסיתי למצוא איזכור ל250 אלף ההומוסקסואלים שחוסלו בידי הנאצים במבצע ברברוסה ובכלל. בשלב מסוים כבר איבדתי תקווה והפסקתי לחפש. ביום השישי יום לפני הסוף באמצע הסבר במידאנק חבר שלי(אני מחוץ לארון) קורא לי. אנחנו מתקדמים לעבר צריף מסוים שכנראה וקדש לכול שאר האסירים שהיו במחנה. עברנו סמל סמל עד שהגענו אילו. משולש ורוד גיי מרופט מתחתיו הכיתוב"homoseksualista". העיניים שלי שהיו כבר יבשות מהדמעות שזלגו לאחר הקרמטוריום המשוחזר ותאי הגזים הכחולים פשוט רעדתי. בשבילי זה היה משהו סימלי. רציתי לדעת ולראות שזוכרים גם אותם. החבר שלקח אותי לשם ידע שאתרגש חיבק אותי חזק חזק ומילמל משהו בסגנון יהיה בסדר. לא יודע למה אני מספר את זה אבל חשוב לי. נזכור ולא נשכח.

TwelveEyes

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo34.gif../images/Emo16.gif ../images/Emo7.gif

מעציב אותי שמכל קורבנות הנאצים, ההומוסקסואלים מקבלים הכי פחות הכרה. אמנם הטבח שלהם לא היה באותו היקף כשל היהודים, אך אין זה אומר שלא מדיע להם דקת הדומייה השמורה לכבוד המתים. לא נשכח ולא נסלח על אלפי הגברים שעונו ונרצחו באכזריות חסרת תקדים. יהי זכרם ברוך

ADIDIDIDI

New member
רק תדע שזה מה זה עצוב!!!

קראתי את ההודעה שלך וכמעט בכיתי כי זה מה זה עצוב !!! וטוב שאתה מספר את זה כי אם לא תספר אז זה סתם יישאר בפנים אבל גם חוויות עצובות צריך לספר ואני שוב חוזרת ואומרת: זה עצוב!!!

../images/Emo16.gif

אני יכול לספר שאני זוכר באושוויץ ליד המשרדים של הגסטאפו יש עמודים עם דגלים כמו שאני זוכר בכל מיני צבעים. כל הדגלים מסמלים את הסמלים שענדו קורבנות השואה. בעקבות ההודעה של הזוטון, עלה רעיון להקים אתר הנצחה עברי ל250 אלף ההומוסקסואלים שנרצחו בשואה. אנחנו מחפשים חומר, גם בעברית וגם באנגלית, וגם אנשים שיודעים HTML היטב למשל כדי להרתם להקמת אתר הנצחה ראוי בעברית לקורבנות ההומוסקסואלים שנספו בשואה. רוצים לעזור בפרויקט הנצחה
שלחו לי אימייל(דואל) ל: [email protected] עזרתכם נחוצה... וגם רעיונות יתקבלו בברכה.... תודה.

gaya123

New member
אני זוכרת שכשאני הייתי בפולין

לא הסכימו לדבר איתנו על זה בכלל..... לא היינו בפראג (מסיבות שלא קשורות לעניין) , אז לא בכור לי שראינו את הסמלים שדיברת עליהם........ כשהיינו בפולין ערכנו טקס הנצחה באושוויץ לכבוד סבתא של החברה הכי טובה שלי....... יחד עם סבתא (ז"ל) , עמוק בלב , אני וחברות קרובות , זכרנו גם את אותם הומוסקסואלים שנירצחו בשואה......

גם איתנו לא דיברו על זה.

אני דיי מבין למה כי אנשים באו לעבורמסע על שואת העם היהודי (אבל אני לא מצדיק). אבל אני דיברתי על זה עם כמעט כול הקבוצה רובם בכלל לא ידעו שנרצחו עוד אנשים חוץ מיהודים בשואה.

למעלה