משולש עקום- זהירות זה ארוך ../images/Emo18.gif
המשלוש העקום נדמה לי שהפעם הגעתי לצומת T רצינית. אני יודעת שאני לא כותבת פה הרבה וכל מה שאני עומדת להציג/ לשאול כבר נטחן אבל המצב הזה עומד להתיש אותי.... מה גם שהמשולש הזה, הפך להיות לפתע צפוף עבורי מפני ששלושת הצלעות התקווצו לשלושה ימים.... אז ככה- ביום חמישי ביליתי יום בתא עם האקס המיתולוגי- נסענו לאסוף כרטיסים להופעה ששנינו הולכים אליה, כל אחד לחוד, עם החברים שלו. היה ממש נחמד, והוא אפילו הזמין אותי לארוחת צהריים. אני מניחה שלכל המתבונן מהצד נראנו כזוג, כי הדינמיקה שלנו היא כזו, בייחוד מפני שאנחנו שוכבים כבר די הרבה זמן באופן רצוף כיזיזים לכל דבר. ללא התחיבויות. הוא לא מעוניין בקשר, לי אין זמן או רצון להכניס את עצמי לסרט הרע ההוא. מה שכן, אני מאוד נהנת לבלות איתו והסקס איתו מדהים. עדיין. ולא, אני לא מקווה או רוצה שנחזור, אבל כן- הזמן טס לי כשאני איתו. זוהי הצלע הראשונה, והארוכה ביותר. ואולי המסובכת ביותר הצלע השנייה קצרה הרבה יותר- אבל גם מודגשת לה במרקר עצבני. יש בחור שלומד איתי ואולי כבר הזכרתי אותו בעבר- ובכל יום שעובר ואני מבלה איתו עוד קצת אני רוצה להתחתן איתו
. הבחור מדהים אותי, מרתק אותי וכשאני איתו הזמן עוצר מלכת. בשבועיים האחרונים יצא לנו לבלות הרבה יחד והיום עבדנו יחד כל היום- והיה מדהים. הוא מצחיק וחם... היתה לנו הפסקה של איזה שעתיים היום, ופשוט בילינו על החוף, שכובים אחד ליד על השני, או יותר נכון הראש שלי עליו ודיברנו. ודיברנו. ודיברנו הוא כל כך חמוד שזה כואב. אבל וזה אבל גדול- אני לא חושבת שהוא מעוניין. היו כל כך הרבה מצבים של ביני ובינו וכלום לא קרה. לפעמים אי מקבלת את התחשובה שמיניות שלעצמה ממש לא מעניינת אותו, או גרוע מזה- אני בתור משהוא מיני לא מעניין אותו. ולכן אני לא מתוודה על מה שאני מרגישה. וחוץ מזה שיש הרבה מה להפסיד- הקשר שלי איתו ממש חשוב לי ואני לא רוצה להרוס אותו. ועכשיו נוספה צלע שלישית. ידיד אבוד שכבר הרבה זמן מחזר והיום העניינים קצת יצאו משליטה אחרי שהרבה זמן נמנעתי מלהיפגש איתו. אני די נמשכת אליו, הוא חמוד, אבל הוא לא גורם לי לחצי מהתחושות של השניים האחרים. אני כן חושבת שיש ביינו כימיה אבל אני נקרעת בשאלה- האם להישאר במקום שהפרפרים שתחושתם ידועה לי כל כך טוב לא נמצאים שם, או לראשונה בחיי להישאר במקום שהמים לא סוערים, ואולי לשוט בצורה חלקה יותר? אני עייפה מהלבד, ואני עייפה מהמשחקים האין סופיים האלה.... ובעיקר מבולבלת מהתחושות שהרגשתי במרווח של פחות משלושה ימים לשלושה אנשים שונים
המשלוש העקום נדמה לי שהפעם הגעתי לצומת T רצינית. אני יודעת שאני לא כותבת פה הרבה וכל מה שאני עומדת להציג/ לשאול כבר נטחן אבל המצב הזה עומד להתיש אותי.... מה גם שהמשולש הזה, הפך להיות לפתע צפוף עבורי מפני ששלושת הצלעות התקווצו לשלושה ימים.... אז ככה- ביום חמישי ביליתי יום בתא עם האקס המיתולוגי- נסענו לאסוף כרטיסים להופעה ששנינו הולכים אליה, כל אחד לחוד, עם החברים שלו. היה ממש נחמד, והוא אפילו הזמין אותי לארוחת צהריים. אני מניחה שלכל המתבונן מהצד נראנו כזוג, כי הדינמיקה שלנו היא כזו, בייחוד מפני שאנחנו שוכבים כבר די הרבה זמן באופן רצוף כיזיזים לכל דבר. ללא התחיבויות. הוא לא מעוניין בקשר, לי אין זמן או רצון להכניס את עצמי לסרט הרע ההוא. מה שכן, אני מאוד נהנת לבלות איתו והסקס איתו מדהים. עדיין. ולא, אני לא מקווה או רוצה שנחזור, אבל כן- הזמן טס לי כשאני איתו. זוהי הצלע הראשונה, והארוכה ביותר. ואולי המסובכת ביותר הצלע השנייה קצרה הרבה יותר- אבל גם מודגשת לה במרקר עצבני. יש בחור שלומד איתי ואולי כבר הזכרתי אותו בעבר- ובכל יום שעובר ואני מבלה איתו עוד קצת אני רוצה להתחתן איתו
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)