משולש עקום- זהירות זה ארוך

משולש עקום- זהירות זה ארוך ../images/Emo18.gif

המשלוש העקום נדמה לי שהפעם הגעתי לצומת T רצינית. אני יודעת שאני לא כותבת פה הרבה וכל מה שאני עומדת להציג/ לשאול כבר נטחן אבל המצב הזה עומד להתיש אותי.... מה גם שהמשולש הזה, הפך להיות לפתע צפוף עבורי מפני ששלושת הצלעות התקווצו לשלושה ימים.... אז ככה- ביום חמישי ביליתי יום בתא עם האקס המיתולוגי- נסענו לאסוף כרטיסים להופעה ששנינו הולכים אליה, כל אחד לחוד, עם החברים שלו. היה ממש נחמד, והוא אפילו הזמין אותי לארוחת צהריים. אני מניחה שלכל המתבונן מהצד נראנו כזוג, כי הדינמיקה שלנו היא כזו, בייחוד מפני שאנחנו שוכבים כבר די הרבה זמן באופן רצוף כיזיזים לכל דבר. ללא התחיבויות. הוא לא מעוניין בקשר, לי אין זמן או רצון להכניס את עצמי לסרט הרע ההוא. מה שכן, אני מאוד נהנת לבלות איתו והסקס איתו מדהים. עדיין. ולא, אני לא מקווה או רוצה שנחזור, אבל כן- הזמן טס לי כשאני איתו. זוהי הצלע הראשונה, והארוכה ביותר. ואולי המסובכת ביותר הצלע השנייה קצרה הרבה יותר- אבל גם מודגשת לה במרקר עצבני. יש בחור שלומד איתי ואולי כבר הזכרתי אותו בעבר- ובכל יום שעובר ואני מבלה איתו עוד קצת אני רוצה להתחתן איתו
. הבחור מדהים אותי, מרתק אותי וכשאני איתו הזמן עוצר מלכת. בשבועיים האחרונים יצא לנו לבלות הרבה יחד והיום עבדנו יחד כל היום- והיה מדהים. הוא מצחיק וחם... היתה לנו הפסקה של איזה שעתיים היום, ופשוט בילינו על החוף, שכובים אחד ליד על השני, או יותר נכון הראש שלי עליו ודיברנו. ודיברנו. ודיברנו הוא כל כך חמוד שזה כואב. אבל וזה אבל גדול- אני לא חושבת שהוא מעוניין. היו כל כך הרבה מצבים של ביני ובינו וכלום לא קרה. לפעמים אי מקבלת את התחשובה שמיניות שלעצמה ממש לא מעניינת אותו, או גרוע מזה- אני בתור משהוא מיני לא מעניין אותו. ולכן אני לא מתוודה על מה שאני מרגישה. וחוץ מזה שיש הרבה מה להפסיד- הקשר שלי איתו ממש חשוב לי ואני לא רוצה להרוס אותו. ועכשיו נוספה צלע שלישית. ידיד אבוד שכבר הרבה זמן מחזר והיום העניינים קצת יצאו משליטה אחרי שהרבה זמן נמנעתי מלהיפגש איתו. אני די נמשכת אליו, הוא חמוד, אבל הוא לא גורם לי לחצי מהתחושות של השניים האחרים. אני כן חושבת שיש ביינו כימיה אבל אני נקרעת בשאלה- האם להישאר במקום שהפרפרים שתחושתם ידועה לי כל כך טוב לא נמצאים שם, או לראשונה בחיי להישאר במקום שהמים לא סוערים, ואולי לשוט בצורה חלקה יותר? אני עייפה מהלבד, ואני עייפה מהמשחקים האין סופיים האלה.... ובעיקר מבולבלת מהתחושות שהרגשתי במרווח של פחות משלושה ימים לשלושה אנשים שונים

smartblonda

New member
אל תוותרי על ה../images/Emo204.gif

לדעתי,את צריכה ללכת בכיוון של הבחור שכל כך מוצא חן בעייניך ולתת לו איזה פוש קטן. תנסי להזמין אותו לקפה או לסרט ותבחני כיצד הוא מגיב. תעשי את זה בעדינות בכדי שהעניין לא יפגע בידידותשלכם. האקס הרי הוא למטרת סקס בלבדולידיד "האבוד" אין לך רגשות עוצמתיים.

בלאגנית

New member
טוב....

את האקס כמובן לעזוב.חבל על הזמן של שניכם.זה תוקע אתכם בעבר. הבחור השני נשמע כמו הומו בארון (מצטערת שככה אומרת אבל ככה זה נשמע) לדעתי אל תלכי על השלישי, חבל להתפשר

קצת מסובך...

עם האקס את משתעשעת, השני כנראה לא מעוניין והשלישי הוא סתם חמוד... אז בשלב הראשון אולי כדאי לשחרר את האקס לדרכו, להתייחס לשני כאל ידיד ולתת צ'אנס ל"חמוד", בידיעה שאת לא עושה את זה רק כדי לא להיות לבד, כי זו לא סיבה מספיק טובה לתת צ'אנס למישהו... אבל יכול להיות מעניין מבחינתך לנסות משהו שאין בו פרפרים, סערות ומשחקים ולראות איך זה עובד בשבילך אם בכלל...

לשחרר

יש משפט כזה שאין לי מושג מי אמר אותו במקור- "if u love something, let it free, if it's come back to u it's yours- if it dosent, it never was" אז שיחררתי מזמן את האקס אבל איכשהוא למרות שעברו כמעט שנתיים אני מוצאת את עצמי איתו מידי פעם. אז נכון, יש בו משהוא שתמיד ימשוך אותי אבל צריך שניים לטנגו והוא בדרך כלל שיוזם את הקשר, ואני, שבתוך טרוף הלימודים כבר יותר מידי זמן לבד, זורמת עם זה- ולא אין לי בעיה עם זה בדרך כלל, חוץ מהרצון להיות בקשר אמיתי ואוהב ולא קשר יזיזות. ולומר לא באופן נחרץ- זה לוותר על קירבה שחסרה לי מאוד ואין מישהוא אחר שימלא אותה. בקשר לידיד, אולי הוא הומו אבל אני לא חושבת. ואני מנסה לתפוס מרחק, אבל זה קשה כי אנחנו לומדים יחד, וכשכן מבלים ביחד אני מבינה כמה הרגשות שלי כלפיו ממשיים. אז זו דילמה, להתרחק, ולוותר על הקשר או להישאר ולהסתכן שהרגשות הללו יתחזקו? אוף, לא בא לי לב שבור עוד פעם. לקח לי הרבה זמן להדביק אותו בפעם האחרונה. ובקשר לפוטנציאלי- אמרת לתת צ'אנס- אבל איך? איך לבוא לקשר שיכול להיות מעולה, ואני יודעת את זה, בהרגשה שיש משהוא הרבה יותר מסעיר? ואם מוותרים- אז כל כך הרבה פעמים ויתרתי ולכן אני לבד כבר שנתיים, בגלל שהפרפרין הארורים האלה מסרבים לבוא.

אז זהו, שלדעתי לפני שאת נכנסת...

למשהו שאת רוצה שיצליח, את צריכה להתנקות ככל האפשר ממה שעוד תופס אותך, שתהיי את מול עצמך, וכך תוכלי לבחון את מצבך מול הבחור, אם טוב לך שם או לא, בלי יותר מדי השוואות ועניינים... אבל כמו שאת אומרת, הם תמיד בסביבה ואין ספק שזה בכלל לא פשוט... ואת רק צריכה לחשוב מה את כן יכולה לעשות כדי לפחות לצנן קצת יותר את הקשרים שלא ממש הצליחו או לא מצליחים בחיים שלך...

magenta73

New member
טוב...

אני לא בעד שמירת קשר עם אקסים. בטח לא האקס המיתולוגי, ובטח לא בתור יזיזות. מפלט נוח שהופך לסוג של מכלאה. לגבי השני, הזכיר לי שכשלמדתי באוני ת"א היה לי איזה קטע כזה עם בחור אחד, עינה אותי עד סוף הסימסטר השני רק בשביל לגלות לי שהוא הומו. תבדקי את זה. לגבי השלישי, אם אין פרפרים.... אז אין. ביי. העולם גדול ופתוח ויש בו הרבה יותר גברים מהשלושה שציינת. תזכרי את זה.

yaeli008

New member
מסכימה עם מגנטה.

מה גם,שקשר פיסי אפשר לפתח כזוג.אם יש לך קשר מנטלי טטוב עם הבחור השני- אל תפספסי. מה גם שביזיזות קשה לשים סטופ לרגשות.

למעלה