משום מה זה לא הקפיץ לי.. (הפרעות בתקשורת)

cluches

New member
משום מה זה לא הקפיץ לי.. (הפרעות בתקשורת)

בעקרון מיועד לארותם אבל גם לכל מי שיכול לענות - בקשר לראיון קבלה בחוג, רציתי לשאול איך זה הולך בדיוק, ואשמח אם אתם יכולים לספר לי בדיוק למה לצפות, סתם כדי להפחית את גורם החרדה.. תודה רבה!

ארותם

New member
אני לא בטוחה שיש יותר מידי מה להגיד

בכל מקרה אפשר לרדת מהחרדה... לא עוזר ולגמרי אין צורך! אני משערת שהשנה אטיאס (ראש החוג החל מהשנה) יהיה זה שינהל את הראיון והוא לא ראיין אותי אבל סהכ למרות שהוא מעט הזוי הוא עושה רושם של נחמד... ואצל מי שאני מכירה שרואיין בעבר, מגיעים, הולכים לאיבוד, מוצאים, מחכים, ונכנסים לשיחה ממש סתמית וחברית של איך ולמה בחרת בקלינאות ומודיעים לך שצריך להיות מודע לקשיים שבלימודים וזה תמיד הסתיים ב-אני לא אומר לכולם התקבלת על המקום, אבל לך אני אגיד, התקבלת! :) בגדול, אני חושבת שמחפשים אנשים שיודעים למה הם נכנסים, שלא באים למקצוע בשביל הכסף ושעושים רושם של אנשים שניתן לסמוך על זה שהם מספיק נורמליים בשביל לטפל בסופו של דבר באנשים... ככה שאם לא מדובר באידיוט רודף בצע כסף סוציומט, נראה לי שיהיה בסדר...

cluches

New member
../images/Emo6.gif תודה רבה!

וואו, מאוד הרגעת אותי.. באמת! אם הוא לא מודיע על המקום, מאיזושהי סיבה חשודה, את יודעת תוך כמה זמן אמורים לדעת? לך אמרו בראיון עצמו? (אני יודעת שזה לא אותו אדם) תודה רבה, מאוד מרגיע לדעת שזה ראיון של "אחד על אחד", ואני לא אמורה לשבת ולהסביר את עצמי מול פאנל של פרופסורים..

למעלה