משום מה יש בבצפר שלי שמועות

N a V e

New member
משום מה יש בבצפר שלי שמועות

על כך שלשמיניסטים(ואני ביניהם) עומדים לעשות השנה הרצאה על הסרט החומה ועל להקת פינק פלויד. מישהו יודע משהו על זה?מכיר את זה מבתי ספר אחרים?

UMMAGUMMA1

New member
לי מקרינים בכיתה את החומה ונותנים

על זה עבודה באסה למה דווקא לי הורסים ת'אהבה ללהקה תנו לאהוב להקה בשקט (לא הייתי מתנגד לראות ולהסביר לכולם על הסרט)

lior efi

New member
קודם כל שלום לכולם!

חזרתתתתייייי!!! אחרי תקופה בה מחשבי החמוד החליט להשתגע!!! בלאסטר ארוררררררר!!! עכשיו! היתה לנו בבצפר את ההרצאה הזו שנה שעברה כשהייתי בכיתה י"א! אחלה הרצאה לחובבי פלוידים מתחילים! זה איזה בחור דתי אחד נחמד מאוד שבעצם מרצה רק על החומה! זה היה ביום השנה למותו של רבין! הוא קישר את זה ליגאל עמיר כאילו פינק היה מתבודד וחריג בחברה שרצה שישמעו אותו או משו כזה...! היו הרבה טעויות בהרצאה! אבל בכללי מאוד נחמד!

כן..../images/Emo132.gif

כשהייתי בי"ב, [או אולי זה היה י"א?] אז היתה לנו את ההרצאה הזו.. בזמנו זה היה נחמד, לא יותר.. עכשיו זה נראה לי קצת מיותר.. כאילו, ההתעסקות האובססיבית של האיש הזה בלהקה נראית לי מוגזמת.. נכון, זה אולי מעביר את 'מורשת' פינק פלויד ברבים.. אבל שוב, הוא חופר..התוכן אמנם חשוב, אבל זה יותר כיף להגיע לזה לבד לטעמי. בכללי ההרצאה היתה נחמדה מאוד ואף מעניינת.. וגם אח"כ ניגשתי אליו לשאול כמה שאלות.. ולשאלך, כן. זה יכול להיות, זה קיים וזה מוכר לי:)

נימרודל

New member
המממ...

נשמע מעניין, נחמד... אני אמנם לא מבינה מה הקשר בין החומה ליום הזכרון ליצחק רבין אבל.... נווווווו... טוב תהני לך מההרצאה.

adiville

New member
למה לי אף אחד לא הרצה בבצפר על....

פינק פלויד ?!?!? הפעם היחידה היתה כשראיתי את הסרט במסגרת שיעור מוסיקה כשהייתי בערך בת 14-13 ואז חטפתי טראומה ונמנעתי מהפלויידים עד גיל 18......

למעלה