משום מה לא מצליחה להגיב- כותב לי "חלה טעות" רק אצלי
N nely21 New member 21/11/15 #2 גם אצלי זה קורה אבל רק כשאני מנסה להגיב דרך דפדפן אקספלורר וזה חדש כי לא היתה בעייה לפני שבוע. עברתי להגיב דרך דפדפן גוגל כרום ואין בעייה גם דרך דפדפן פיירפוקס אין בעייה. שבוע טוב!
גם אצלי זה קורה אבל רק כשאני מנסה להגיב דרך דפדפן אקספלורר וזה חדש כי לא היתה בעייה לפני שבוע. עברתי להגיב דרך דפדפן גוגל כרום ואין בעייה גם דרך דפדפן פיירפוקס אין בעייה. שבוע טוב!
N nely21 New member 22/11/15 #4 כמו שכתבתי מגיבה דרך דפדפן גוגל כרום ולפעמים גם בדפדפן פיירפוקס , ולא משתמשת ב 'תגובה מהירה 'אלא רק ב'הוספת תגובה'. בהצלחה!
כמו שכתבתי מגיבה דרך דפדפן גוגל כרום ולפעמים גם בדפדפן פיירפוקס , ולא משתמשת ב 'תגובה מהירה 'אלא רק ב'הוספת תגובה'. בהצלחה!
ה הנהלת הפורומים Administrator 24/11/15 #5 הודעת "חלה טעות" הי יש מילים. אני מבין שאת גולשת דרך דפדפן אקספלורר 11? האם זה קורה בזמן שאת כותבת תגובה מהירה או הוספת תגובה?
הודעת "חלה טעות" הי יש מילים. אני מבין שאת גולשת דרך דפדפן אקספלורר 11? האם זה קורה בזמן שאת כותבת תגובה מהירה או הוספת תגובה?
י יש מילים10 New member 24/11/15 #6 קורה בזמן שכותבת ב"הוספת תגובה" דרך "תגובה מהירה" זה עובר, אבל לא מזמן גם דרך "הוספת תגובה, עבר, מה נשתנה
קורה בזמן שכותבת ב"הוספת תגובה" דרך "תגובה מהירה" זה עובר, אבל לא מזמן גם דרך "הוספת תגובה, עבר, מה נשתנה