משום מה, לא נדמה לי שמישהו קורא...

משום מה, לא נדמה לי שמישהו קורא...

את הבלוגים שלנו. או שלי לפחות, אדבר בשם עצמי
בכל אופן, יש לי תחושה שהבלוגים הישראליים עומדים להם במקום כלשהו ע"פ הרשת והם סב"כ לראוות בונה הבלוג. בכל אופן, לי כרגע יש בעיה בשרת, הבלוג לא ממש עולה, אני צריכה לברר את הבעיה. ותקנו אותי אם אני טועה בקשר לטענה, נשמע בקרוב
מעיין

ohad m

New member
מעיין היקרה

אני מבין איך את מרגישה. בשלושה חודשים הראשונים של הבלוג שלי, נכנסו אלי כ-20 מבקרים ביום, מתוכם בטח אותם 5 אנשים שפשוט נכנסו כמה פעמים, ודי הרגשתי שאני כותב לעצמי. היום נכנסים אלי בין 80 ל100 אנשים ביום. נכון, מעט מאוד משאירים תגובות, אבל עדיין קוראים את האתר. מה שאני רוצה לאמר לך, זה שאת כותבת בשביל עצמך, בשביל הנשמה. גם עם 2 קוראים ביום אני אמשיך לכתוב אותו הדבר, תחשבי על סדרי העדיפויות ועל למה את כותבת בלוג ותביני לבד למה אני מתכוון. ואל תתייאשי! אוהד

איה@

New member
מעין - יש לך טעות

קוראים גם קוראים. מה שקורה לאחרונה זה שהבלוגים פחות מתעדכנים. אני לפחות - עושה כל יום את הסיבוב היומי.......ודי מתסכל להכנס שוב ושוב לבלוג ולראות שהוא לא מעודכן. וחוץ מזה - מה קורה לאתר שלך?? מכל הקישורים שלך אני מגיעה לפורום אחר. ולא למוזה!! דווחי - מה קורה.
איה.

צודקת, הייתה בעיה קלה בשרת ../images/Emo13.gif

תוקנה
וכנראה שאתם צודקים. משום מה היה נדמה לי שאני כותבת לעצמי
ואם הייתי רוצה לכתוב לעצמי, לא הייתי פותחת אתר ברשת, אלא כותבת יומן משלי. אבל זה הקטע, שאני לא מהטיפוסים של "כותבי היומנים האישיים" למינהם. בנתיים... אני מחפשת רעיון חדש, אנערף
נשתמע בקרוב עם עוד עדכונים
מעיין

את יודעת מה גם לי יש את התחושה הזאת

כן, ויתרתי על הפסיק לטובת הכותרת שהייתה צריכה להיות - את יודעת מה, גם לי יש את התחושה הזאת ! בכל מקרה, תמיד אני מסתובב בהרגשה שאף אחד לא קורא את הבלוג שלי, ולמרות 40-80 מבקרים שיש לי ביום זה ממש העיק עליי - העיק.. עד שהכנסתי את מערכת התגובות.. וכל יום אני יושב ומחכה לתגובות, שרוב הזמן מגיעות @ שי !

איה@

New member
וואלה נכון ../images/Emo70.gif

מודה.....מודה......שגם אני מחכה לתגובות
וגם מודה.....שלא תמיד יש לי זמן (או אפילו חשק...) להגיב
והמסקנה: להתחיל להגיב יותר אחד לשני, אפילו רק "להשאיר סימן" שידעו שהיינו כאן. אני מבטיחה להשתדל.
איה.

כן... רק הבעיה שאני לא מצליחה...

להתקין את מערכת התגובות המזורגגת הזאת (סליחה על הביטוי) אבל לא הולך

xslf

New member
Shay, in your case

it is bcs your blog is at planet nana, which is blocked to access from outside israel.

Josie

New member
אני דוקא

(זאת אני, תמנונה!) אני דוקא נכנסת לדי הרבה בלוגים של אנשים מהפורום, למרות שבזמן האחרון לא הזדמן לי. אז הנה - יש לכם עוד קוראת נאמנה לרשימה! אורית

למעלה