משום מה לא ענו לי קודם אז שוב פעם-

nikit1

New member
משום מה לא ענו לי קודם אז שוב פעם-

האם מישהו שמע על ה DJ צביקה בירן? יש הבדל משמעותי מאד במחיר בינו לבין רוב התקליטנים- 800$ לעומת 1000$ ומעלה- האם יש סיבה לזה? ועוד שאלה- האם נתקלתם בחברות צילום PRESS ו"קליק"? ועוד אחת! הגן מספק לנו עגלת הקפצת טקילות ואנחנו מביאים משקאות תוצרת חוץ מהדיוטי פרי- האם יש טעם להזמין גם בר אקטיבי? בהמון תודה...

הילית*

New member
בר אקטיבי

אנחנו התחתנו לפני חודש בגן האמנים. אין לי מושג מה הציפיות שלכם מבר אקטיבי אבל גן האמנים נותן משקאות כמו שצריך- קוקטיילים וכד´ ומבחינתנו הקפצת הטקילות היתה ממש מספיקה. מה האופי של האורחים שלכם ?

אתי@

New member
לגבי הבר - אם יש לכם אורחים שאוהבים

לשתות ומבינים בזה, אז אולי כדאי להביא בר אקטיבי רק בשביל כל התוספות הקטנות שהם מציעים. אבל אז קחו בחשבון שתשלמו די הרבה כסף על משהו שהוא לא נחוץ בהכרח (כי יהיה כפל משקאות - של הגן ושל הבר). מכיון שלנו את את עגלת הטקילות, אז הזמנו בר אקטיבי, ואנחנו נהנים מכל השייקים והגימיקים הקטנים. אם היתה לנו עגלת טקילות דרךהגן, אנחנו לא היינו מזמינים בר אקטיבי בנוסף, אלא מסתפקים בעגלת הטקילות. גם כי זה מספיק בהחלט, וגם כי האורחים שלנו לא שתיינים במיוחד...

יפעת22

New member
היי! אנחנו באותו המצב - יש טקילות,

קנינו שתייה בדיוטי-פרי וויתרנו על בר אקטיבי. הבר הראשי ממוקם ליד רחבת הריקודים, כך שמי שירצה משהו מיוחד זה יהיה לו קרוב.

יפעת22

New member
בטח לא כדי להשתכר!!!! אנחנו עושים

בר תוצרת הארץ וקנינו גם כמה משקאות בדיוטי בשביל הפלצנים בחבורה...

nikit1

New member
יפעת! גם אנחנו מביאים מהדיוטי פרי

בשביל הפלצנים (בעיקר מהצד של אסף...). תזכירי לי איפה החתונה שלכם? ו- קיבלתי את המייל שלך, תודה רבה!

יפעת22

New member
תמיד אני שמחה להזכיר....החתונה

שלנו היא בלב המדבר (פשוטו כמשמעו), דרומית לים המלח

Sharon_1

New member
לא הבנתי, אי אפשר להשתכר איתם?

אצלינו יש בר 1/2 אקטיבי עם משקאות תוצרת הארץ, חשבנו לקנות משקאות בדיוטי פרי ונראה לנו שנוותר. מה דעתכן? איזה בירות טובות מתוצרת הארץ יש?

יפעת22

New member
בטח שאפשר!!!!! גם אצלנו זה כמו

אצלכם. המשקאות מהדיוטי (בשביל הפלצנים) יהיו בבר הראשי (לא באקטיבי) שהוא גם ישראלי.

Sharon_1

New member
נרגעתי...

כבר חשבתי שלא ישתכרו לנו... נורא מפחיד אותי הקטע של השתיה - מצד אחד אני אומרת - האנשים שאנחנו מזמינים הם לא ילדים, והם יכולים לדאוג לעצמם. מצד שני - בחתונה של החברה הכי טובה שלי, בסוף החתונה נעלם להם מישהו שהתסבר שנסע שיכור הביתה, הוא נרדם באוטו ולא ידע איפה הוא. עד היום אנחנו לא מבינים איך הוא הגיע הביתה. אבל מה לעשות - אני דואגת..

יפעת22

New member
אני חושבת שרובנו כן יודעים לדאוג

לעצמנו ושיהיה בסדר. "הבר האקטיבי" שלנו מאד סולידי:המקום נותן טקילות וכמה שייקים אבל בלי טרררם. אני מודאת מזה שהחבר´ה לא ישתו מספיק ואז יהיה פחות שמח ואז ירקדו פחות ואז ואז ואז....

Sharon_1

New member
אני חושבת שאת צודקת, חוץ ממנו - היה

בסדר גמור. את יודעת, אף פעם לא השתכרתי. אני מקווה שהפעם הראשונה לא תהיה בחתונה.. אמא שלי השתכרה פעם (כשהיתה צעירה) באיזה בר מצווה - איזה פדיחות להורים...

יפעת22

New member
גם אני לא השתכרתי אי-פעם ממש עד

אובדן חושים...אני מתכננת לשתות בחתונה בשביל המצב-רוח אבל לא יותר מידי.

Sharon_1

New member
../images/Emo45.gif גם אני.

להרגיש HIGH קצת וזהו. נזכרתי שפעם ראיתי תוכנית שהראו בה איזה סרט וידאו מהחתונה, והחתן השתכר והיה צריך ללכת להשתין, אז הלך איתו חבר והצלם וידאו - והוא עומד ככה בשירותים וצועק - אני לא מוצא אותו.. איפה הוא?!... זה היה גדול!!

למעלה