משום מה לא ענו לי קודם אז שוב פעם-

Sharon_1

New member
רואים שאת חדשה.. ../images/Emo8.gif

אנחנו גרים פה כבר 1/2 שנה, והתחלנו לתכנן את החתונה בשלט רחוק. זה קשה, זה חשבון טלפון נפוח, אבל אין מה לעשות. בתקווה שעד סוף השבוע הכל יהיה בסדר.. בגלל זה ביקשתי שתחזיקי לי אצבעות.

יפעת22

New member
אני אחזיק חזק חזק ! סחטיין על

ההחלטה! בטח צריך בשביל זה עור של פיל...

Sharon_1

New member
פיל?! לפיל אין עור לידי, רואים לו

את הבפנוכו. את לא יודעת כמה זה קשה. ועוד יש לנו הורים גרושים (לכ"א) אז יש 4 צדדים... אוף!!!

Sharon_1

New member
אוי קשה...

סופגים וסופגים. כל ערב בוכים אחד לשני, מתעצבנים, ורוצים לסיים עם הכל. בגלל זה אנחנו מקווים שיסגרו לנו הכל עד סוף השבוע ואז יהיה שקט. ידעתי למה אני רוצה להתחתן תוך חודשיים ולא למשוך את זה יותר...

יפעת22

New member
תחזיקו מעמד חמודים! כל עוד יש

לכם אחד את השני לבכות לו.... אני מבטיחה לנסות לעזור בלילות (שעון ישראל). שרוני, מאד נהנתי לדבר איתך בשעה האחרונה אבל אני כבר מנקרת על המקלדת.. נשיקות, יפעת.

Sharon_1

New member
תודה רבה לך - את מקסימה,

שיהיה לך לילה טוב ובלי חלומות על חתונה..

nikit1

New member
הסיבה העיקרית לבר האקטיבי היא

מבחינתנו השואו שהם נותנים. אין לנו הרבה שתיינים בין האורחים ובאמת גם בלי הבר יהיה די והותר אלכוהול. מה שמפחיד אותנו הוא שללא הבר האקטיבי לא יהיה מספיק שמח, שלא כולם יהיו על הרחבה או סביבה. אני טועה??

מיה :)

New member
הערה לכל רוכשי המשקאות בדיוטי-פרי

גם אנחנו רצינו לקנות משם, אבל אז גילו לנו שביפו, ברח´ יפת, יש חנות משקאות שנקראת "חינאווי". קנינו שם את המשקאות לחתונה - חיסכון של משהו כמו 20 ש"ח לבקבוק! שווה לבדוק. ותשתדלו שלא להשתמש במשקאות תוצרת הארץ, זה דופק את הראש בצורה ממש מגעילה. שמנו בקבוק אחד של טקילה ובקבוק וודקה בבר האקטיבי ועוד שני בקבוקי וודקה בבר של המקום. שני בקבוקים מלאים קיבלנו בחזרה בסוף הערב, ולמרות זאת הרחבה היתה מלאה כל הערב. אנשים רוקדים כי הם שמחים ורוצים, לא כי הם מסטולים (למרות שיש גם כאלה...
)

Liat & Alon

New member
Dear Nikit1

Personally I don’t like an active bar because the dancers always think that they are better looking then the bride and some of them even hit with the groom and that is all I heard from stories in the forum as for myself we did a takilos jump and everybody liked that. It is really depends on you and your future husband I hope I helped

למעלה