משום מה לא ראיתי את הפורום הזה קודם

Vincent

New member
משום מה לא ראיתי את הפורום הזה קודם

וכתבתי כל הזמן "ביעוץ פסיכולוגי" כדאי לראות את ההודעה שלי שם "הנה ההתחלה" ואולי תוכלו גם לעזור לי.

אילנה.

New member
הי..

מה שאתה מתאר הוא נזק נפשי שגורם לנזק גופני.. ככה זה נראה. גם לי היו התקפי חרדה אבל הם לא הגיעו לרמה כזאת. אני רק רוצה להגיד לך שזו בעיה מוכרת ושאפשר לטפל בה. אולי אתה לא תמות מזה אבל בהחלט קשה לחיות כך. אתה אומר שאתה בצבא, אז אתה בכלל לא צריך כסף לפסיכולוג, אתה יכול לפנות שם לקב"ן כדי לקבל טיפול. זה מה שאני עושה, וזה כמו טיפול לכל דבר. אני לא יודעת אם יש דרך אחרת, ואם כן האם זה מספיק. בד"כ מלבד התקפי חרדה קיימים דברים אחרים בחיים שצריך לטפל בהם, אני לא יודעת עד כמה אתה מרגיש אותם או מודע אליהם אבל זה לא משנה כי הם עדיין שם. וצריך לטפל בהם, לפתוח אותם. בינתיים, יש משהו שעוזר לך, שיכול להרגיע אותך כדי שזה לא יחזור? ואגב- זה לא ייעוץ פסיכולוגי (וגם לא פורום כזה..:)

ברוך הבא לסהר ../images/Emo39.gif

התקפי חרדה-דבר שמשותף ללא מעט חברים בפורום כאן, ברמה זו או אחרת, אני אישית סובלת מהם עם תסמינים משלי. חשוב לי לציין:שלפעמים יש התקפי חרדה-כמו במקרה שלי-שאסור באופן חד משמעי-לנשוף לתוך שקית. כלומר אסור לקחת את הטיפול הזה כמובן מאליו לכל מצב של התקף חרדה, חשוב להתיעץ עם רופא לפעמים הדבר יכול לגרום נזק. אני אצרף לך פה קישורים לאתרים שאני קראתי , וממש הסבירו לי בצורה ברורה ויפה מה עובר עלי. כמו כן אצרף לך פורום של איש מקצוע מאוד ידוע בטיפול בחרדה ד"ר ברוך אליצור. לצערי דרוש שם מסירת פרטים כדי להרשם -והפורום חסום לכתובים רשומים בלבד. אני חושבת שהחומר הזה יעזור לך להבין הרבה דברים, ולהסביר את עצמך טוב יותר בזמן התקף, לסובבים, ולמטפל פסיכולוגי/פסיכאטרי לפי הצורך שלך. חשוב לדעת שעם טיפול טוב ניתן לצאת מהתקפי חרדה-או לפחות להקטין תדירות התקפים. בהצלחה רחל-נשמה

למעלה