משום מה, סופרמן בטוח שבקנדה מסתתרים להם מליוני יהודים ומאות אלפי ישראלים

ai27

Well-known member
שאיש לא יודע את מיקומם
המציאות - מאוד רחוקה מכך.
מסתבר שמבחינת קנדה - ישראלים ויהודים הן קבוצות שונות. ישראלים הם בעלי דרכון/אזרחות/ת.לידה ישראלי, ויהודים - זו בכלל דת.
כך שבקנדה - היו ב2021 רק 35,345 ישראלים
ובנוסף, הקנדים מצאו 282,015 קנדים שמוכנים להודות - שהם יהודים

הסוכנות היהודית לעומת זאת - מצאה בקנדה 394,000 יהודים

משמע - יש 76 אלף יהודים בקנדה - שפוחדים להודות במפקד הלאומי של קנדה, שהם יהודים.
קרוב ל20%...
וזה מעניין שכ"כ הרבה פוחדים - הרי סופרמן טוען - שבקנדה בכלל אין אנטישמיות

בנוסף להם, הסוכנות היהודית מצאה עוד 300 אלף לא-יהודים בקנדה, שזכאים לעלות לישראל לפי חוק השבות. אבל מלכתחילה הם לא יהודים ולא ישראלים.

נערך לאחרונה ב:

SupermanZW

Well-known member
שאיש לא יודע את מיקומם
המציאות - מאוד רחוקה מכך.
מסתבר שמבחינת קנדה - ישראלים ויהודים הן קבוצות שונות. ישראלים הם בעלי דרכון/אזרחות/ת.לידה ישראלי, ויהודים - זו בכלל דת.
כך שבקנדה - היו ב2021 רק 35,345 ישראלים
ובנוסף, הקנדים מצאו 282,015 קנדים שמוכנים להודות - שהם יהודים

הסוכנות היהודית לעומת זאת - מצאה בקנדה 394,000 יהודים

משמע - יש 76 אלף יהודים בקנדה - שפוחדים להודות במפקד הלאומי של קנדה, שהם יהודים.
קרוב ל20%...
וזה מעניין שכ"כ הרבה פוחדים - הרי סופרמן טוען - שבקנדה בכלל אין אנטישמיות

בנוסף להם, הסוכנות היהודית מצאה עוד 300 אלף לא-יהודים בקנדה, שזכאים לעלות לישראל לפי חוק השבות. אבל מלכתחילה הם לא יהודים ולא ישראלים.
בטורונטו לבדה יש יותר מ50000 ישראלים, מצחיקול.

סעיף דת מאז ומתמיד הופיע בcensus של קנדה ומעולם לא הורידו את האפשרות "יהודי", בניגוד לדבריך.
יש גם סעיף ethnicity ובו יש בין האפשרויות גם Arab/Middle Eastern, איזה יהודי ישראלי יבחר באפשרות זו? אני בחרתי White/European מכיוון שאני אשכנזי.
סעיף ארץ לידה לא מופיע בcensus, ואלה שמספרים כישראלים הם אלה שעדיין לא קיבלו אזרחות קנדית. אלה שסימנו "No" בשאלה Are you a Canadian citizen, צריכים היו לציין איזו אזרחות יש להם (נדרש לציין אחת, לא יותר), אז יש בקנדה בערך 35000 ישראלים ללא אזרחות קנדית וגם ללא שום אזרחות אחרת בה יכלו להזדהות. רוב הישראלים בקנדה הם אזרחים קנדים מן הסתם ולכן לא נספרו כישראלים.

ai27

Well-known member
בטורונטו לבדה יש יותר מ50000 ישראלים, מצחיקול.
אולי אם אתה מגדיר צאצאים של ישראלים כ"ישראלים".
סעיף דת מאז ומתמיד הופיע בcensus של קנדה ומעולם לא הורידו את האפשרות "יהודי", בניגוד לדבריך.
יש גם סעיף ethnicity ובו יש בין האפשרויות גם Arab/Middle Eastern, איזה יהודי ישראלי יבחר באפשרות זו?
זאת השאלה בנוסח הישן:
1735750810030.png
זאת השאלה בנוסח החדש (מי שלא יודע שהוא יכול לרשום יהודי - מאוד יתבלבל בה, ואכן מספר אלו שרושמים פה יהודי - צנח):
1735750915330.png

אני בחרתי White/European מכיוון שאני אשכנזי.
אתה מתייחס לגזע - לא לרקע תרבותי/אתני
סעיף ארץ לידה לא מופיע בcensus,
דווקא כן. גם שלך וגם של הוריך
יש גם שאלה לגבי אזרחות זרה.
יכול להיות ששיקרת גם בסעיפים האלה?
1735751603316.png
1735751795060.png

SupermanZW

Well-known member
אולי אם אתה מגדיר צאצאים של ישראלים כ"ישראלים".

זאת השאלה בנוסח הישן:
צפה בקובץ המצורף 121985
זאת השאלה בנוסח החדש (מי שלא יודע שהוא יכול לרשום יהודי - מאוד יתבלבל בה, ואכן מספר אלו שרושמים פה יהודי - צנח):
צפה בקובץ המצורף 121986

אתה מתייחס לגזע - לא לרקע תרבותי/אתני

דווקא כן. גם שלך וגם של הוריך
יש גם שאלה לגבי אזרחות זרה.
יכול להיות ששיקרת גם בסעיפים האלה?
צפה בקובץ המצורף 121988
צפה בקובץ המצורף 121990
השאלון שלי לא נראה ככה בכלל, מה זה?

SupermanZW

Well-known member
מאוד מוזר, אני מילאתי משהו קצר יותר עם הרבה פחות פרטים. חבל שלא שמרתי את הקובץ.

יש הרבה הבדלים בין המסמך שמילאתי לבין זה שהופיע בקישור.

SupermanZW

Well-known member
מי שלא למד היסטוריה ולא יודע מה קרה לנוסעי האונייה סנט לואיס שביקשה לעגון בנמל הליפקס ב1939 וסורבה יכול להיות טיפש מספיק כדי לענות "יהודי" בסעיף דת בcensus אם אינו יהודי ויזואלי.

למי שלא יודע על מה אני מדבר, אחרי שסירבו לתת לאונייה לעגון ולנוסעיה (900 יהודים) לקבל מקלט (זמני) בקנדה, נאלצה האוניה לשוב על עקבותיה ולחזור לאירופה. ב1945 התגלה שכל 900 הנוסעים ניספו בשואה, כל שמות הנוסעים היו ברשימת הנספים.

למעלה