משוררי הדיכאון......

perachan

New member
משוררי הדיכאון......

האמת....ככה סתם יום אחד נכנסתי לפורום זה אולי בטעות...מרגישה אני כעוף זר בין המשוררים... הלב שלי כמו שלכם...קורץ מאותו החומר רק מה....צעירה אני ברוחי...אולי לוקחת את החיים קצת יותר בקלילות.... הו משוררי האהבה....שכאן היא מה זה עצובה... האם נשאנו...לבני זוגנו....והפכנו משוררים...... עשו אהבה כמה שתוכלו...תהנו מן הרגע אמרו תודה לאלוהים על שאתם בכלל חיים....יש בעולם רעב, ויש מלא מסכנים....ותאמינו לי......אתם כאן יותר מהם מתלוננים סעו להודו..........ותשובו אחרים............. ולא מומלצת...........הפיטריה!!!!!!

loveyou4

New member
היי את הכיפית

ספרי בדיחה סקסית ומצחיקה האירי באור שמח אני מחכה וכמוני הרבה

perachan

New member
love you 2345......באתי וראיתי..

אוקיי אם אתה רציני ולא ציני... אם עייפת מפיוטי האהבה... האמת...חשבתי לפרוש...מהמישחק...אבל...בעלי..כרגע ניזרק (נירדם כמו תינוק המתוק)...לכבדים שלא קולטים בדיחה: הגיבן....... היו שניים חברים אחד גבוהה השני נמוך.... הלכו להשתין ביחד..... ראה הגבוהה את אברו של הגיבן ונידהם.... וואו הוא אמר , אם היה לי כזה איבר... הייתי מוצץ לעצמי כל היום..... הסתכל עליו הגיבן...ואמר... ומדוע חושב אתה שאני נראה כך....... ל ב ר י א ו ת .........טוב לצחוק לפעמים בחיים....

loveyou4

New member
הבנתי את הראש שלך

לא רע - צחקתי איפה את בצ`אט אם בכלל רז

perachan

New member
לא בקטע......הצאט.....טטט

רז...החזרת את שימך...בשימחה... יש לי בעיות בגלישה-איטית לאללה היום...... אני מעדיפה לבקר בפורומים....יצר הסקרנות.. בצאטים יש יותר מדיי פטפטנות......קריא פטפטת ברשת.. כולם שם חרמנים...מלאיי רירר אז ביי להיום אולי......אסתקרן פה גם מחר...

loveyou4

New member
די מעניין להתכסח איתך

לפעמים בא לי נורא לבעוט בישבנך המתוק אבל מידית, בפורום זה איטי מידיי אולי מחר. השמרי שלא אהיה מאחור וכן שמת לב ---כאן רז - צפון הארץ - ערוץ הרומן - ישראל אליך בחזרה

perachan

New member
להתכסח=להתבדח?או...

מה ששעמום יכול לעשות....... ערוץ הרומן...........החרמן אגב יש כאלה שאוהבים להיות מאחור....... לפעמים זה גם...נעים

perachan

New member
לא בכוונה.......הוכפל שם.....

ממש השתגע כאן......משהו........לא בכוונה תראה את השעה

perachan

New member

רז...החזרת את שימך...בשימחה... יש לי בעיות בגלישה-איטית לאללה היום...... אני מעדיפה לבקר בפורומים....יצר הסקרנות.. בצאטים יש יותר מדיי פטפטנות......קריא פטפטת ברשת.. כולם שם חרמנים...מלאיי רירר אז ביי להיום אולי......אסתקרן פה גם מחר...

perachan

New member

perachan

New member

perachan

New member
וואוו.......

תגידי שרון???? מה ..לא ישן הבן-אדם? את מה זה פרפר לילי...... לכי לישון...השינה טובה לבריאות....(בצחוק..שלא תפגעי לי) אגב אנו לא מתקוטטים מילולית....אנו מחליפים חוויות.....

מה יש לי להגיד לך .....

אני מאושרת , שמחה באהבה שיש לי בחיים אני שמחה , מאושרת באהבה שיש לי בחיים הלב שלי גדול ורוצה להעניק יש לו המון המון אהבה לתת והוא גם דורש אהבה בתמורה אני אוהבת אותך למרות שאני לא מכירה אותך.... שרון

perachan

New member
תודה שרון....ושיהיה..

כן ובכן.. תודה שרוני..ושיהיה לך יום טוב..... שמחה שהמנגינה השתנתה.....ויהפוך הבלוז..לדנס...

perachan

New member
לא נ כ ו ן ......דיכי..

בלוזזזזזזז......שחור.... יכול להיות נחמד......לא על הבוקר.....בקשה....

perachan

New member
מה זה..זה..??

הי..אתה שמרבה במילים....היום קצת חוסכים? תגיד לי האם בהסברך מוריד אתה קבצים?????? מה זה זה...מאיפה כל המילים? מה דעתך לכתוב ספר או משהו כזה..... לא יודעת למה...עדיין מרגישה שאתה אישה....... love you 4 ever.........more better או אולי love 2 you.........? מה זה השם שלך....האם משמעות לו... לאהוב אותך..כדי...שתתחילי לקשקש איתי???????

למעלה