משוררת טרייה , שאלות

allaround1

New member
משוררת טרייה , שאלות

לפני שבועיים השתחררתי משירות של שנה וחצי כי הייתי חג"מ. לא הייתי בכנס משתחררים וניסיתי להבין באתר להכוונת חיילים מה הזכויות שלי ומה מגיע לי בכל מה שקשור לפיקדון ומענק שחרור ולא כ"כ הבנתי.. מישהו יכול להסביר לי איך אני מקבלת את הפקדון ומתי? ואיך ומתי אני מקבלת את המענק שחרור? וכמה אני מקבלת אם עשיתי רק שנה וחצי? בבקשה תעזרו לי:)

Gilad200

New member
תשובה

את הפקדון למעשה כבר קיבלת, הוא נמצא בחשבון בבנק אליו את משוייכת. כדי להוציא כסף מהפקדון את צריכה לגשת לסניף הבנק הכי נוח לך (חשוב כי מרגע זה כל הפעולות מול הפקדון יעשו דרך אותו הסניף בלבד), למלא טופס בקשה ואת מקבלת צ'ק לצורך הרלוונטי. בנוסף לפקדון תקבלי בזמן הקרוב מכתב משכורת צבאית שיכנס לחשבון הבנק שלך אוטומטית בקשר לגובה המענק אני לא בטוח, זה הולך לפי סוג שרות (רגיל/תומך לחימה/קרבי) x מספר חודשי שרות מלאים. בהצלחה

תשובה

מזל טוב על השחרור! מכוון שלתת לך פה תשובה יצור תגובה ממש ארוכה. אני ממליץ לך להיכנס לאתר הזה: http://www.muadefet.co.il/cat.asp?catId=10 ואני יכול להבטיח לך שעם שאלות לא תצאי משם - רק עם תשובות. ובמידה ויהיו שאלות את מוזמנת לשאול בכל עת :) עבודה מועדפת - מצית עבודה לחיילים משוחררים

למעלה