משו ארוך - לבעלי סבלנות של

דגנילי

New member
משו ארוך - לבעלי סבלנות של ../images/Emo60.gif

אני עומדת לספר לכם חוויה שעכשיו אני כותבת עליה בהומור, אבל בכל פעם מעצבנת מחדש.. למי שיש סבלנות, מוזמן להמשיך: אז ככה: אתמול יום שלם ביליתי במיון כי אני לא מרגישה טוב בחודשיים האחרונים. סחרחורות ובחילות (לא.. לא, הריון..) וצמרמורות. רק לעידכון: אני 9 שנים - טפו טפו
אחרי המחלה. ולעיניינו: רופאת המשפחה הגיעה למסקנה שלא יכול להיות וירוס כל כך הרבה זמן וזה לא מצא חן בעניה, וחשבה שבמיון יעשו לי בירור נוקב. בקיצור... (שאומרים בקיצור זה לפחות עוד 2 דפים
).... כל
שפגש אותי כי עשה לי הרבה בדיקות.. שאל אותי שאלות רגילות לתחומו ואז: פתאום ראה בפרוטוקול "הודצ'קין"
- אז כבר התחילה החגיגה.. מתי גילו לך? איפה גילו לך? למה גילו לך.. כמה גילו לך.. איך גילו לך - וכל רופא עשה לי יותר גילו-גילו-גילו מהשני. רופאת העיניים אפילו המליצה לי לעשות צילום חזה...
ולבסוף לא מצאו כלום. אני כבר רגילה לרופאים שמתעסקים באיזה תחום שונה כמו עיניים. ופתאם יוצא להם להיפגש בחולה סרטן והסקרנות חוגגת. רק שתדעו, הם מתים על צילומי חזה, זה מלא צלקות של רקמות מתות והם אוהבים את זה, רק שאותנו זה מלחיץ ומפחיד לחזור לסיטואציה שדנים במחלה שלנו. במיוחד שכל יום אני חיה את הפחד הסמוי של יחזור/לא יחזור לי הסיוט, והם ממש בלי טיפת רגישות. הנורולוגית אומרת לי: אולי זאת הישנות של המחלה... אם לא הייתי מכירה את הסיטואציה, הייתי עלולה להיחנק.. שילדתי את הבת שלי בקיסרי, היה לי קצת כאב בחזה מהניתוח כנראה.. ישר שלחו אותי לצילום החזה המפורסם שלהם, ומסע ההפחדות התחיל. ומאז למדתי לא לקחת את זה ברצינות, לבקשת ההמטולוג שלי. הוא אמר לי שאם יש לי איזשהו ספק שמשהו חזר לי, לבוא מייד אליו ולא להתרגש מרופא שזה לא התחום שלו. ולסיכום סיכומים: - מי שהגיע עד פה.. רופא משפחה (זאת פעם רופאה ופעם רופא), והרופא הוא במקרה גם מי שהיה אחראי על ההקנות שלי לפני 15 שנה. הוא כבר לא מתרגש ממני (הוא לא פותח עיני
מרחמות שהוא פוגש בי..) ופשוט שלח אותי למליון בדיקות כולל בדיקת סיטי מוח (כל הדרך הביתה ריחמתי על עצמי שבטח כבר יש לי סרטן במוח...)! ונעשה את הבדיקות והכל יהיה פ'סדר. או שלא..חחחחח - אוהבת את כולכם. ומאחלת לכולם צרות שכאלו והרבה הרבה הרבה בריאות (גם נפשית וגם פיזית).

הייי דגני.... שרק תהיי תמיד בריאה

קראתי הכל. בשבילך לכולם יהיה זמן לקרוא הכל. עזבי- הכל שטויות. את בריאה תמיד. שבת שלום לך ולכולם

ihovav

New member
ועוד משהו:

מאז שגילו לאבא שלי אתהמחלה, אני דווקא לאהייתי מתנגדת לאיזה סיטי אחד או שניים... מי יודע מה מתרוצץ לי בגוף?... בלי בדיקות איך יגלו את זה? אני לא רוצה לחכות שישברו יל עצמות (כמו לאבא) כדי לגלות... אז אם בא לך - את מוזמנת להעביר אלי כמה מהבדיקות... העיקר שאחרי הכל את מחייכת.

מיליתו

New member
דגנילי

חרדה והיסטריה... כל כך מוכר. אנחנו חיים עם זה יום יום, ומנגנוני ההגנה הפסיכולוגים מתקשים להתמודד איתה. מאחלת לך סבלנות לתוצאות הבדיקות, וכמובן - בדיקות תקינות, ושהכל יתברר כעייפות וחוסר תזונה נכונה, שאפשר לשפר בצ'יק.

ליMור

New member
קראתי הכל,,

מאחלת לך בריאות סבלנות ותוצאות חיוביות,,, שיהיה לך חג שמח מלא בלבן של אושר,,,

elylan

New member
דגנילי../images/Emo68.gif

מה לעשות שרופאים אוהבים להפחיד? אבל בסה"כ זה המקצוע שלהם, והם רוצים להיות בטוחים שאת בסדר,שאת "נקייה" ובריאה.אז זה לטובה
. העיקר שבכל הבדיקות וצילומים לא ימצאו משהו חריג, וכל הפאניקה והדאגה שלהם תיהיה סתם.
נ.ב. איזה תמונה יפה שמת

למעלה