משו חדש!

nIcKiTa

New member
משו חדש!

בא לכם לנהל את הפורום הזה? עכשיו אתם יכולים! כל יומיים מישהו אחר ינהל אותו.. בלי גישה לכל הדברים, זאת אומרת יעשה פה חידונים וזה... מישהו מעוניין? אהה שככתי לציין! השם שלו יופיע בכחול..

nIcKiTa

New member
תגיבו

אני מק
לה לה לה לה איך היה הטקסים בצופים?

מה, והשם שלי יהיה בכחול?

אני אוותר, תודה, ואני ממליץ גם לך זה רעיון טפשי מי שרוצה להעלות חידון שיעלה וזהו, למה הדמגוגיה?

nIcKiTa

New member
את מתחילה מחר?

ויש לי הסבר לדשא... הקטע הוא שביום הזה היא "תפעיל" את הפורום, תעשה ו חידונים וכל מיני שטויות.. וכן, היא תהיה בכחול... ויש לי גם שאלה.. בנטע וומיכה, זו נטע, מיכה או שתיהן?

זאת נטע, אני יהיה בכינוי אחר, טוב?

ולהתחיל מחר?? מחר זה לא טוב, אני כל היום לא נמצאת בבית..אפשר אולי שבת? ועוד משהו...יהיה אפשר להיות כמה פעמים? כי בטוח בפעם הראשונה אני יפשל ולא ידע מה לעשות...אז כאילו תהיה הזדמנות שניה??? נטע

nIcKiTa

New member
בטח!

יום שבת שלך.. ותוכלי לקבל עוד ימים! תבקשי, ומתי שיתאים תקבלי.... רק תגידי מראש באיזה כינוי תהי פה

nIcKiTa

New member
באיזה ניק תהי?

מיקה ונטע? יכול להיות שתתחילי מהיום בערב, גם אם לא תהי פה! כי לא בטוח שאני יוכל להיות מחר בבוקר לסדר את זה.. אז אני יחליף בערב ושאלה לך: את רוצה יום אחד, או שניים?

עטנ

New member
בניק הזה...

זה הניק שאני נמצאת איתו בפורום דוסון קריק. ועדיף יום אחד שתחלקי לי את זה למחר ולעוד יום שלפני היום השני אני קצת יותר יתארגן עם חידות וכאלה דברים... ביי ביי נטע

למעלה