משו חמוד שהכנתי

aMiRi GiRl

New member
טוף

תודה על ההערה

M i R i L e

New member
אמאלה זה כבר מפחיד../images/Emo2.gif

תהיי בריאה בסך הכל אמיר פיי גוטמן. למה ככה בהגזמות?!? חח אהממ וחידוש קטנטן, את כן אובססיבית:)

aMiRi GiRl

New member
חחחחחחח

מה לעשות..? כזו אני.. סופסוף הצלחתי לגרום לכך הוא זוכר אותי...חחח.. ועכשיו ננסה לראות אותו כמה שיותר !

aMiRi GiRl

New member
ד"א

אתה צכה לראות מה עשיתי היום בשיעור תנ"ך מרוב שעמום ! ומה אני עושה ביומן על אמירוש ומיכלוש!

mary lou

New member
אולי זה כי...

היא כן אובססיבית (היא לא אובססית, אבל אין לזה קשר לעובדה שהיא כן אובססיבית אכילו...)
וסיגלית סחטיין על ההשקעה
חחח זה עושה לי נוסטלגיה... לפני כמה שנים מילאתי דפים ב"אני שונאת את ~שם של מורה~" ובעצם, גם שנה שעברה מילאתי דפים (דפים? יכולתי להוציא סידרה של כמה וכמה כרכים) עם התסריט של מרילו...

aMiRi GiRl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ככה זה לגבי כל מי שאני אוהבת ! אמיר אמיר.. שיהיה לי בריא הבנאדם הזה! אי כ"כ חולה עליו ! ויש ת'תקופות האלה שאתה צריך בנאדם שאתה אוהב אותו? זה קורה לי תמיד עם אמיר והוא אף פעם לא מגיע.. אבל.. מסתדרים ואיכשו הוא תמיד מצליח לעודד אותי

aMiRi GiRl

New member
וד"א ..

בצפר
מרי לו... חחחחח. אני את כל העבודות שהיה אפשר לעשות על נושא חופשי זה תמיד היה מרי לו ! ותמיד הוצאתי 100 ! חחחחחחחח..איזה כיף זה לעשות עבודה על משו שאתה יודע ואוהב ! אי אי... נזכרים בימים הטובים של כיתה ז' וח'..ששם החיים היו קלים.. (בטח התיכוניסטים חושבים שכיתה ט' זה קל.. אבל מה לעשות עוד לא הגעתי לתיכון.. אני בדרך.. וזה למה זה קשה
)

mary lou

New member
נו בטח קל אם נותנים לך ...

עבודות על נושא חופשי... אני אם אני אעשה עבודה על נושא "חופשי" כמו מרילו אני כנראה אמצא את עצמי מאוד חופשייה, כי יש סיכויים סבירים שיעיפו אותי מבצפר ואני אזכה לחופש ארוך

mary lou

New member
כי הבצפר שלי ...

דוגל השיטות התנ"ך ואם נתעלם לרגע מהעובדה שהרב שלנו כרגע במעצר בית, מחכה למשפט על הטרדה מינית <באמת...> אפילו מגמת תאטרון לא פתחו אצלנו <מחשש שחלילה נתפתה, ונציג לפני המין החזק> קיצר בצפר דתי, שעושה קונוטציות לא טובות לתועבות כמו מרילו...

aMiRi GiRl

New member
חחחחחחחחחח

כל אחד והאמונה שלו.. ומה?! הוא באמת נעצר על הטרדה מינית ?!

mary lou

New member
טוב ענברי נשמה...

לך קל להגיד את לומדת אומנות לחימה קוריאנית או מה שזה לא יהיה... וכן, הוא נעצר
חזק חזק, אבל לא חכם במיוחד

למעלה