היא כן אובססיבית (היא לא אובססית, אבל אין לזה קשר לעובדה שהיא כן אובססיבית אכילו...)
וסיגלית סחטיין על ההשקעה
חחח זה עושה לי נוסטלגיה... לפני כמה שנים מילאתי דפים ב"אני שונאת את ~שם של מורה~" ובעצם, גם שנה שעברה מילאתי דפים (דפים? יכולתי להוציא סידרה של כמה וכמה כרכים) עם התסריט של מרילו...
ככה זה לגבי כל מי שאני אוהבת ! אמיר אמיר.. שיהיה לי בריא הבנאדם הזה! אי כ"כ חולה עליו ! ויש ת'תקופות האלה שאתה צריך בנאדם שאתה אוהב אותו? זה קורה לי תמיד עם אמיר והוא אף פעם לא מגיע.. אבל.. מסתדרים ואיכשו הוא תמיד מצליח לעודד אותי
מרי לו... חחחחח. אני את כל העבודות שהיה אפשר לעשות על נושא חופשי זה תמיד היה מרי לו ! ותמיד הוצאתי 100 ! חחחחחחחח..איזה כיף זה לעשות עבודה על משו שאתה יודע ואוהב ! אי אי... נזכרים בימים הטובים של כיתה ז' וח'..ששם החיים היו קלים.. (בטח התיכוניסטים חושבים שכיתה ט' זה קל.. אבל מה לעשות עוד לא הגעתי לתיכון.. אני בדרך.. וזה למה זה קשה
עבודות על נושא חופשי... אני אם אני אעשה עבודה על נושא "חופשי" כמו מרילו אני כנראה אמצא את עצמי מאוד חופשייה, כי יש סיכויים סבירים שיעיפו אותי מבצפר ואני אזכה לחופש ארוך
דוגל השיטות התנ"ך ואם נתעלם לרגע מהעובדה שהרב שלנו כרגע במעצר בית, מחכה למשפט על הטרדה מינית <באמת...> אפילו מגמת תאטרון לא פתחו אצלנו <מחשש שחלילה נתפתה, ונציג לפני המין החזק> קיצר בצפר דתי, שעושה קונוטציות לא טובות לתועבות כמו מרילו...