משו חשובבבבבבבבב

שלקוששש

New member
משו חשובבבבבבבבב

לפניי כמה ימים ראיתי פה אפשהו שלון כזה משו ממש ארוך והוא נעלם יש אותו למישו?! זה דחוףףףףףףףףף

liatat1

New member
שלקוש יקרה ,

לא מוצא חן בעיניי הדיבור הזה . הפורום הזה גם ככה לא סוער ואנחנו מנסים מכל הלב להחיות אותו ולשמור עליו למען דודו .אבל זו תקופת בגרויות ידועה ולחוצה . זה שדודו היקר והמקסים עשה למענך דברים מסוימים (אם זה אמת או לא זה רק את יודעת , אבל נניח ) לא נותן לך עליונות כאן על אף אחד . אם את לא מעונינת לתרום לאווירה , לנסות להחיות את הפורום , ורק להציף בשטויות ולדבר לא יפה , את מוזמנת לצאת מפה . אם את מעוניינת להיות סבבה , אז נהיה סבבה . ועכשיו ...לילה טוב . ליאת .

שלקוששש

New member
לליאת

ליאתו'ש יקרה קודם כל אני לא חושבת שיש לי פה ערך עליון עליכם או משו ואם דיברתי לא יפה אז סליחה אני מתנצלת ומקווה שזה מתקבל ואני יודעת שיש לכם בגרויות וכאלה אבל חייבים לעשות משו יודעת מה..במקום כל הזמן לדבר על זה שכמה ריק פה אפשר לדבר על דברים אחרים כמו... ספרי לי במה יש לך בגרות איך הולך לך דברי איתי על דודו טסההה (נכון שהוא מושלם?!) ו......... בואו נביא את דודו לפה יודעים מה..אני ינסה להביא אותו,מבטיחה שאני ינסההה בע"ה שאני יצלחי אז שיהיה לך ולכולם בהצלחה בבגרויות ותלמדו זה חשובבב דודו טסה מלך שלקו'ששש

liatat1

New member
אז ככה

התנצלותך התקבלה :) ואם תשימי לב באמת שיש לי פה הרבה הודעות ואני מנסה להחיות את הפורום עד כמה שאני יכולה .... בת כמה את ? *החיוך הוא הדרך להכל :) * ליאת .

שלקוששש

New member
ליאתו'ששש

כן שמתי לב שיש לך פה מלא הודעות יודעת שלקח לי מלא זמן הבין אך קוראים לך (חחח עש שלא אמרת לי ששמך ליאת לא הבנתי טובבב אני ואנגלית לא ממש מסתדרים) אמממממ אני בת 18 בת כמה את?! ו...אני חושבת שלא חייב לדבר פה רק על דודו כמובן שצריך אבל לא רק אני אהיה פה בערב ויוסיף משו אני אשמח אם תגיבי ייאלהה שיהיה לך ולכולם אחלה סופשההה שלקו'ששש דודו טסה מלך!!!

siradler

New member
אני חושב

שלא חובה לדבר בפורום רק על דודו אלא על כלדבר שבא לכם/ן בסופו של דבר הפורומים זה בכיף שלכם

שלקוששש

New member
נכווןןןן

אתה צודקקקקק אז על מה אתם רוצים לדבר?! בואו אני יספר לכם משוווו אתמול היה לי צרבת והרגשתי מזה על הפניםםם תודה לאל עבר לי חחח

למעלה