מש'ו לא מסתדר לי....

מש'ו לא מסתדר לי....../images/Emo35.gif

אמממ... קראתי את מעשי קסמים (כן... בעברית...) ואני קורא עכשיו את eric עכשיו הקטע זה שלא הבנתי איך בדיוק סתמרוח נעלם... יכול להיות ששכחתי אבל בכל זאת אם אפשר יהיה להסביר לי....

La Gamba

New member
הוא נעלם בספר הזה עם הקוסם הילד

(אם זה אחד מהאחרונים, אז סלח לי איני זוכר את שמו). כאשר הילד פתח דלת למימד אחר, וסתמרוח נשאר שם כדי להילחם במפלצת במימד האחר, ולהציל את שאר עולם הדיסק. (כך לפחות אני זוכר זאת)

ויימס

New member
ספויילר למעשי קסמים

הנה תיאור מפורט יותר: כזכור, סתמרוח הגיע למסקנה שעליו לקרוא תיגר על הקוסם והלך אליו חמוש בגרב עם חצי לבנה. קוין החליט לצאת כנגד השרביט, שרצה שהוא יהרוג את סתמרוח. קוין לא רצה, כי הוא נראה חמוד ובלתי מזיק, כמו ארנב כועס (??!!). אז השרביט וקוין נלחמו, מה שיצר ריכוז של כשף שבנוסף למה שהלך שם לאורך כל הספר, גרם למעבר בין מימדי הצינוק לעולם הדיסק (היצורים ממימדי הצינוק מחפשים דרך אל תוך העולם וכשף מחזק אותם). קוין נשאב לתוכו, וסתמרוח, שקופץ עליו ומנסה להפריד בינו לבין השרביט, מגיע לשם גם כן. אחר כך קוין בורח דרך הפתח בחזרה לעולם הדיסק, וסתמרוח שנשאר מאחור כדי לעכב את המפלצות, לא מספיק לעבור לפני שהפתח נסגר. "אבל הבוקר יבוא. תמיד יבוא עוד בוקר." אח, ספר משובח. האם הגיע הזמן לקרוא אותו שוב...?

../images/Emo70.gifאני בת.....

אמממ..... מה אני רוצה לדעת?....... יש איזו פארודיה על הלנה מטרויה נכון? אז מה הולך שם? ו... אם יש עוד קטעים שיתחברו לאוניברסיטה ולמכשפים... אה ועד מש'ו.... וינדל פונס עדיין חיי שם? אה ויש לי שאלה אחרת.... הפירמידות של הטזומנים.. אז זה קשור איכשהו לתת סדרה פירמידות?

למעלה