משו מגניב כנסו---->

ברררר

New member
משו מגניב כנסו---->

כל פעם אני או מישהו אחר ניתן שיר וכל אחד יגיד את השורה/משפט/מילה שהוא הכי אוהב בשיר. והפעם
יותר טוב כלום מכמעט- עברי לידר

ברררר

New member
והמשפט שלי הוא:

" אם לא היא אז אפאחת, יותר טוב כלום מכמעט" וגם קצת " אם היה לי הכסף הייתי קונה את הכל"

המשפט שלי....

אם לא היא אז... אף אחת יותר טוב כלום, מכמעט ובגלל שנובה שרים את השיר הזה באנגלית יש לי גם משפט באנגלית שאני הכי אוהבת (אני מקווה שאני צודקת במילים..) "and i'm cominig to you, hope nobody loves you" יאללה תמשיכו

dsol

New member
שלייי

כמו כולם ~_~ "אם לא היא אז אף אחת, יותר טוב כלום מכמעט" אבל זה לא שיר שלהם אז זה לא ממש נחשב ~_~ עדיתתת אפשר אולי לדבר איתם שישיומו מילים לשירים באתר שלהם או אפילו פה ?

טולייצ

New member
../images/Emo7.gif

"ואיזה יופי של יום יש מעבר לקשת ממה בדיוק את כל כך מטושטשת" [תתרגלו לפרצופים האלו,הם ילוו אותי עוד הרבה זמן..]

טולייצ

New member
אי אפשר

זו תקופה באמת רעה שעוברת עליי,שיתפתי פה ושם את עדית,וזו הזדמנות גם לומר לה תודה על כל הזמן שהיא משקיעה בשיחות איתי
ברגע שאני אדע מה בדיוק קורה לי,אולי אני ארגיש לנכון להיפתח שוב כלפי כולם.

dsol

New member
טוב ^ איך שאת מרגישה לנכון

שתירצי את יודעת איפה למצוא אותנו ^

מקסימה שלי

אני תמיד כאן בשבילך, הלוואי ומעכשיו את תספרי לי רק דברים טובים.. ותודה על ההודעה אתמול, שביקשת ממני לפתוח טלוויזיה..... זה עשה לי רע וזה עשה לי כל כך טוב.... תודה

טולייצ

New member
../images/Emo13.gif

כשיהיה טוב ברור שאני אספר שטוב! ולא התכוונתי להחזיר אותך שוב למה שקה בעבר,אבל ידעתי שזה שיר שאת מאוד אוהבת,אז ישר שלחתי לך הודעה
ודיברתי היום עם שיר,תחזיקי אצבעות יחד איתי

מתוקה

כן, החזרת אותי למה שקרה אבל זה משהו שאני צריכה להתמודד וזה עדיין שיר שאני מאוד אוהבת... ואני מחזיקה אצבעות.....

ברררר

New member
אל תהיי עצובההה ../images/Emo10.gif!!! אם את רוצה-

דברי איתי באייסי.

D i s o r d e r

New member
עכשיו אני אתן שיר-

(ובואו נחליט, ששמים גם לינק למילים, כי הרי אסור לכתוב מילים) אז השיר הוא: תלחצו כאן ותגלו! מילים לשירים אפשר למצוא באתר שירונט. או באתר MP3 MUSIC (שימו לב, שבשירונט אי-אפשר לשים קישור ישיר לשיר)

למעלה