משו מוזר בהתקפות צוללות-ערן זה לך

J E W

New member
משו מוזר בהתקפות צוללות-ערן זה לך

תקפתי הרגע מדינה עם הצוללות שלי...לפני ההתקפה בדיקה של לווין הראתה שאין לו צוללות ולא ספינות...אחרי המתקפה קיבלתי את התוצאות האלה: הצוללות שלך ביצעו תמרון מוצלח בקרבת חופי האוייב, וירו טילים מונחים לעבר בסיסי ההגנה נגד טילים !!! לצוללות שלך יש את היתרון הטכנולוגי. תוצאות הקרב צוללות שלך שטובעו: 0 ספינות אוייב שטובעו: 0 צוללות אוייב שטובעו: 0 טילים נגד טילים בליסטים שהושמדו: 0 עכשיו אם אני לא טועה אני לא הצלחתי פה אז מה בדיוק קרה?! סתם 3 תורות הלכו לי?

meetAmeet

New member
חחחח אולי אין לו גם טילים?

אם אין לו טילים או ספינות או צוללות אז כן סתם בזבזת 3 תורות.

J E W

New member
יש לו טילים...5000 אלה כאלה

ואין לו כוחות ימיים אבל יש לו חיל אוויר ענק ואיזה 120 אלף טילים אוויריים ומלא בקרקע

J E W

New member
אם זה באג אז זה בכלל לא בסדר

אםן זה באג אני מאוד מקווה שאני יקבל פיצוי על ההתקפה הזו שנכשלה כי זה לא ייתכן שבאג במשחק יעלה לי במלחמה

gabriel745

New member
יכול להיות שזה טילים נגד טילים

ולא טילים אוויריים... אבל לא בטוח...

aligg

New member
אחי זה לא באג

עם אין לו ספינות ואין לו צוללות ואתה ניכנס להתקיף אותו במתקפת צוללות אז מה אתה מצפה להרוס לו צוללות אבל אין לו לא צוללות ולא ספינות אז ככה שאין לו בכלל מה להפסיד...

ZONDDOR

New member
יא מפגרר

הוא רצה להוריד לו את הטילים יא אידיוט אתה נובבב!!!!!!!!! אין לו צוללות ואין לו ספינות אבל עם צוללות מורידים גם טילים יא דירוג 1000 מפגר

NADAVT26

New member
לא שאני רוצה לחמם עוד את העיניינים

אבל רק שתדע שמעיפים שחקנים מהפורם על דיבור כזה ואם זה נעשה על דבי המשחק אז גם מהמשחק

J E W

New member
אתה יודע בכלל מה מתקפת צוללות עושה?

היא הורסת את הטילים של המדינה זה המטרה שלה....ואם אין לו ספינות או צוללות זה רק בא לטובתך היום לדוגמא תקפתי את אותו אחד עם ספינות והרגתי לו כמה חיילים אז אל תדבר סתם בלי שאתה בעל מעט מידע בנושא אפילו

aligg

New member
באמת לא סמתי לב

לטילים הבליסטרים אתה לא צריך לדבר ככה עדיין אני כולה בא לנסות לעזור ואתם מטנפלים אין פלה שאנשים נשארים עם שאלות שלא עונים עליהם...את המתקפת ספינות אני יודע שהיא נילחמת נגד הספינות ומורידה חיילים אבל זה הייתה מתקפת צוללות שנילחמות עם הספינות והצוללות ושכחתי את הטילים בליסטרים שאתה יכול להוריד בכול מקרה שיהיה לכם שבת שלום למרות היחס המסריח של שניכם!

J E W

New member
הופה הופה איזה דיבור מלוכלך?

אני דיברתי כמו שצריך ולא אשמתי שאתה לא מכיר את הביטוי "סייג לחוכמה שתיקה" ודרך אגב כדאי שתעבור שוב בכיתה א' כי מה השפה שאתה כתבת בה לא נקראת עברית בכל מקרה אני עדיין ממתין לתגובה ממך ערן

aligg

New member
טוב סליחה לגומר הפקולטה

אולי יש לי קצת שגיאות אבל יותר כבוד ממך... אני באתי לעזור ואתה מדבר כמו איזה מניאק צריכים לאנשים כמוך בכלל לא לעזור...

J E W

New member
אוי איזה עזרה נתת לי באמת...

אפשר לחשוב שביקשתי ממך עזרה...אבל עזוב אני לא יגיב לך יותר אתה פשוט מחפש לריב אחי...ואתה יודע מה אולי לא גמרתי לימודים אקדמאיים עדיין אבל אל תדאג גם זה יבוא ובינתיים אני ואתה באותה נקודה עם 12 שנות לימוד ונחש מה...יש לי יכולת ביטוי גבוהה יותר... וליתר דיוק אני לא קראתי לך מניאק ולא השתמשתי באותם ביטויים כמוך כולה ביקשתי תגובה מערן ולא ממך...אז תודה אבל לא תודה אני ממש לא זקוק לעזרה ממך

רונס

New member
תקשיבו....

אומנם לא ביקשתם עזרה, אבל קיבלתם, במקום לסתום ולהגיד תודה... זלזלתם.... לא בא אליך בטענות JEW אבל יש צורת דיבור. וללכת למקום נמוך כמו להעיר לבן אדם בזלזול על שגיאות כתיב ולהתנשא ברמת ביטוי גבוהה יותר... דחילק!!! רק בשבילך JEW: אם ההיתי מעוניין כי רמת הביטוי שלי תיגבר על רמתך העגומה ואשר אינה ניתנת למדידה הייתי עושה זאת עוד מזמן ולכן אבקשך ידידי לרדת המעץ עליו טיפסת... בברכה, רונס

gabriel745

New member
יש שניים,

טילים נגד טילים בלסטיים וטילי הגנה אוורית. יכול להיות, אבל אני לא בטוח, שמתקפת צוללות הורסת טילים נגד טילים בלסטיים ואולי לא היה לו, אלא היו לו טילי הגנה אווירית, ובגלל זה לא נהרסו כלום... אבל גם יש מצב שפשוט לא היה לך ממש מזל, וכל הטילים שלך החטיאו...

gindis

New member
תשובה

רשמתי לך שתשלח לי את המספר מדינה שלך והמספר של המדינה שתקפת! אני עדין מחכה לתשובה, כי רק כך אוכל לבדוק! בברכה, ערן

למעלה