משו מוזר לא יודע אם מפחיד.

משו מוזר לא יודע אם מפחיד.

אני גר בחיפה ליד הואדי . החלון שלי הוא זה שפונה לכיוון הואדי . בואדי יש הרבה פעמים "קרבות" בין החתולים והנמיות . בזמן האחרון יש הרבה קרבות כאלה במיוחד בלילה ושומעים נהמות , ויללות וזה נורא מפחיד. אחרי כמה זמן מתרגלים . עכשיו לקטע המפחיד. אני יושב מול המחשב קורא בפורום הזה אגדה אורבנית של מישו. לפתע אני מתחיל לשמוע קול של ילד קטן בוכה . חשבתי שאני הוזה והפורום מתחיל להשפיע עלי, אבל אחותי באה לריצה לחדר שלי ואמרה לי שהיא שמעה קול של ילד קטן בוכה שבא מכיוון הואדי. הרגעתי אותה ואמרתי שאין שום דבר והיא כרגיל מדמיינת . יום אחרי זה היה הקול הזה שוב! וזה נמשך ככה שבוע. יום אחד יצאתי מאחורי הבית שלי בצהריים לאסוף כביסה שנפלה מהחבל. ועל אחד השיחים בואדי ראיתי בגד של תינוק עם דם . אין לאף שכן אצלנו ילדים קטנים שמתאימים להם בגדי תינוקות . מה גם שאפילו אם יש רוח קטן הסיכוי שבגד יפול ויעוף לשם . וגם יש גדר מפרידה מהואדי . מפחיד.. הגמד

Idan91

New member
OMG!!!

ולא ניסיתם לברר? אין לך מושג כמה תסריטים ל"איך הוא הגיע לשם" עלו לי הרגע בראש...

blueirus

New member
וואו../images/Emo7.gif

רק המחשבה על תינוק בוכה מצמררת אותי, כי ברור למה הוא בכה... ולא יכולתם לבדוק ??? להתלונן במוקד העירוני???משטרה?

scooby4

New member
אני לא חושב שזה קשור לחתולים...

אבל, זה מפחיד אבל ממש לא מצחיק, אני חושב שאתם צריכים להתקשר למוקד או משהו, זה כבר עובר גבול... תשמע יש בפורום הזה הרבה דברים דימיוניים ומפחידים, אבל יש מציאות.. ומציאות יכולה להיות גם קשה... אני מציע לך להתקשר למוקד העירוני ולברר, לבדוק..

סתכל זה היה לפני איזה חודשיים

אין לי שום דרך לבדוק את זה. מה גם שהבגד הזה נעלם. אין טעם להתקשר למשטרה או למוקד עירוני הם רק יצחקו עלי. הגמד

למעלה