משו משו

משו משו ../images/Emo79.gif

"כתב ידך הלא מוכר לי וקולך המהפנט, צלצולך הטלפוני שכנע אותי לצאת מהבית החם לרחוב הקשה- אל העולם התפתלתי כשקראת לי כי אסור היה לי אז לפרש את סימנייך כאותות של אהבה. כבר שכחתי מתי עפתי ומתי את כל חושי איבדתי כך." את הדיסק השני של האוסף המשולש הייתי לוקחת איתי כמעט באופן קבוע 3 שנים לתיכון ... יש לי המון דיסקים של שלמה וזה לא הדיסק שאני הכי אוהבת אבל אותו תמיד תמיד סחבתי איתי ותמיד כשהייתי שומעת את ´נבראתי לך´ הייתי מצטמררת מחדש- שיר מדהים שגם בפעם המיליון ´יזיז´ בך משהו ... יחלחל בך וירגש אותך כל פעם מחדש לא יודעת למה אבל תמיד הכי ריגש אותיו הכי אהבתי לשמוע אותו בחורף משום מה ... אני זוכרת את עצמי עומדת בתחנת אוטובוס עם הכפפות על הידיים והאוזניות באוזן ... שלמה שר. ואני בעננים :) סתם הרגשתי צורך הזוי שכזה לשתף 60 שניות על טירוף החושים שעברתי בשעה 7 וחצי בבוקר בשעה שחיכיתי לאוטובוס :) סורי רק שעכשיו אני לפני גיוס. אז אני שומעת אותו במזגן בבית !!! לילה טוב אנשים

אכן שיר מצמרר...

אין כמו ברגעים קשים ובודדים, להתנתק לרגע מהעולם, לשים ת´אוזניות, ולפנטז שהוא שר לך את זה. מזדהה איתך בטרוף! תודה ששיתפת.

מזדהה!!

מכיתה ז´ בכל שנה יש לי איזה שיר מיוחד, כמו שיר נושא: כיתה ז´ - נבראתי לך כיתה ח´ - יום אחד והשנה - בית חרושת קופי בית חרושת לחוטים ועפיפונים. עד היום אני אוהבת לשמוע כל אחד מהם, עד שהם נמאסים עלי (בסביבות הפעם המיליון)

למעלה