משו קטן שהפורום יתעורר כי חבל לי...

משו קטן שהפורום יתעורר כי חבל לי...

אמממ... בואו נעשה סקר קטן= כל אחד כותב את השיר שהוא הכי מתחבר אליו של השוטים +נימוק ומה הוא אוהב בהופעות של השוטים..=) אז אני אתחיל- ישנם ה-מ-ו-ן שירים שאני אוהבת של השוטים אבל כרגע (=משו זמני ביותר) אני נורא מתחברת ל-"מה קרה לך" ל-"קול גלגל" ל-"מי" ול-"הוא" כי אלה שירים שאני אוהבת לפרש אותם בצורות שונות ואני לומדת מהם כל פעם משו חדש שאני שומעת אותום וגם בגלל שהם עושים לי טוב על ה
הייתי בהופעה אחת של השוטים (אגב- ככה הכרתי אותם..) ויום שני אני הולכת לעוד אחת!! אממ- מה שאני הכי אוהבת זה שהם נורא ידידותיים עם הקהל ויש אווירה שכולם אחים ופשוט שוכחים הכל ומתחילים להתמסטל מהמוסיקה הגאונית!! תגיבו תגיבו..

fleaboy

New member
אחלה שרשור :]

אז שיר שאני הכי אוהב זה כל הזמן משתנה וכו' אבל בזמן האחרון אני חושב שהכי הכי זה "קול גלגל". יש משו בשיר הזה שמושך אותי... אני חושב שאנשים פה מבינים על מה אני מדבר גם בלי להסביר כלכך... ובהופעות אני הכי אוהב שהם באמת עושים מוזיקה ומאלתרים ומתחברים לשירים בצורות שונות... ובאמת אוהבים את זה... ככה גם אין אפפעם 2 הופעות אותו דבר...

DadleFish

New member
תשובות

שיר אהוב - פה ביפו; בהופעות אני הכי אוהב את "צועני" וגם כשהם מאלתרים על שירים (כמו "אגם הברברים" המורחב והסיפור המלא של "בבניין").

Gefi Giraf

New member
כרגע זה אולי

במלון ברבת עמון. גם הקצב ממש אחלה. וגם המילים. התשוקה לשלום אמיתי סופסוף. כמה שזה נראה לי אולי קצת נאיבי מדי. ובהופעות... האוירה. פשוט מחשמלת. לא יודע איך להסביר את זה

danduna6

New member
=]

היי,אני חדשה =] השירים היותר חזקים שלהם בעיניי הם תשאירי לי פרח ובמלון ברבת עמון. ולגבי ההופעות אני לא יודעת,כי הייתי רק באחת

blinki1

New member
אממ..אז ככה..:)

השירים שאני הכי אוהבת הם: קול גלגל ומי אממ האמת אין לי סיבה מיוחדת פשוט שירים גאוניים וכפיים..אני פשוט נהנת להקשיב להם כל פעם מחדש.. והם אפעם לא ישעממו אותי..:) עכשיו למשו פחות קשור- מישו יודע מתי יש עוד הופעות אם בכלל:(? הייתי רק בהופעה אחת של השוטים לצערי.. אם למישו יש פרטים על הופעה בקרוב שיעדכן אותי:) תודה מראש..:)

syd124

New member
אהההה

שלום אני חדשה... השיר שאני הכי אוהבת זה אח של סאלים והייתי מניאק.. לא הייתי בשום הופעה יש לי סדרי עדפויות שונים

למעלה