משו שאני חייב לספר!

lior efi

New member
משו שאני חייב לספר!

היום היה לי יום ממש כיפי ועשה לי את השבוע! קודם כל הקדמה: ממש ברגעים אלה רוב החברים שלי וחצי שכבה שלמה! יצאו לטיול שנתי ואני נשארתי בבית! למה נשארתי!? כל מיני סיבות, אבל עוד מעט תבינו שזה השתלם! אז ככה! היום בבוקר באחד המקיפים בעירי (אשדוד!!!) התקיים ארוע של "הנוער ינהג אחרת" של זהירות בדרכים! במסגרת האירוע מופיעים אמנים! (בבצפר שלי שנה שעברה הופיע ירמי קפלן - נתן בראש היה שמח!) המקיף הזה שיחק אותה! הוא הביא את היהודים!!!!!!! היה כל כך טוב שזה מדהים! בגלל פרוטקציות(אמא של ידידה טובה שלי היא סגנית מנהל שם) הוכנסנו לבצפר וגם הצלחנו להיפגש עם הלהקה! הצטלמנו, קיבלנו חתימות והכל! ההופעה הייתה בת זונה! זה מה שיפה אצל היהודים, הם נותנים את הנשמה גם אם זאת הופעה קטנה יחסית! שיא ההופעה היה הסוף! כשתום פטרובר(הסולן) נתן לי את המפרט של הגיטרה שלו! (יש לציין שכבר יש לי מפרט של הגיטריסט שלהם לשעבר, ככה שעכשיו יש לי שניים!) אחרי ההופעה הלכנו הביתה והקינוח של היום המתיש, אך מדהים הזה, היה שכשיצאנו משערי בית הספר שמעה אזני מוסיקה נהדרת שבקעה בקול גדול מאחד הבתים שבסביבה! הטתי אוזן והצלחתי לשמוע את שירים נבחרים של הוורודים! היה את "פיגס - 3 דיפרנט וואנס" ואח"כ את שיין און! מתברר שעשיתי בשכל שלא יצאתי לטיול!

annagr

New member
רגע!

מקיף ד במקרה? מלא אנשים מהבצפר שלי הבריזו והלכו לשם... אמרו שהיה בסדר, חוץ מזה שהזמרת הייתה מסוממת... *זהו, זה כל מה שרציתי להגיד*

rainbow demon

New member
היא תמיד נראית ככה:)

מתי פחות ומתי יותר.... לא זוכר שראיתי אותה פעם אחת במצב לא סוטולי.. מצד שני ראיתי אותה רק 3 פעמים:)

נימרודל

New member
חיחיחי

נשמע נחמד... באמת אחלה יום. לעומת שלי: שעתיים תנ"ך שעתיים אנגלית ושעתיים ביולוגיה... נחמד הא?

Marmaduke

New member
שאלה!

גם אני הייתי שם כמעט כל ההופעה אבל אני הייתי על הגג בדיוק מעליהם. עד שחבורת ערסים בפקודת איזה מורה עלתה עם מקלות ואיימו עלינו לרדת..(טוב שזה היה בסוף ההופעה). בכל אופן היה ממש מגניב..וראינו הכל מלמעלה, ויש להם כל כך הרבה גיבסונים אתם לא מאמינים ראינו 6!!!! וזאת עוד הופעה מסכנה..אייאייאיי

FaceLessMor

New member
drooling ../images/Emo12.gif

6 גיבוסונים!? ממתי אנשים שפויים מכניסים 6 גיבסונים לבי"ס באשדוד? (
)

lior efi

New member
ככה הם היהודים!

הלהקה הישראלית הכי שווה שיש פה! ואכן היו להם מלא גיבסונים! ודרך אגב! ראיתי מלא אנשים למעלה על הגג! אבל סתם חרטה! אני הייתי ממש על המעקה! הייתה הופעה קטנה אבל שווה!

למעלה