משו שגיליתי על קשיו
אני מקפיאה אותם.
אחרי ההקפאה שופכת עליהם מים רותחים ואחרי רבע שעה הם מוכנים לעבודה ורכים כאילו שרו יום שלם במים.
היום הכנתי ממרח קשיו(אחת וחצי כוסות) עם מיצלימון(לימון שלם), כפותיים טחינה גולמית, מעט שמן זית(ארבע כפות) , מים(בערך 3/4 כוס, מלח,שמרי בירה (חמש כפות) טחנתי בבלנדר עד לעיסה חלקה חלקה. אחרי כן הוספתי עגבניות מיובשות חתוכות דקדק לרצועות ובצל ירוק מקוצץ גם. ישבנו על זה עם קרקרים נ"ג והייתי חייבת לעצור בכח את עצמי ואת השאר.
חוצמזה הכנתי "כדורי" מוצרלה קשיו לפי המתכון הזה http://thevlog.co.il/גבינת-מוצרלה-טבעונית/
אמנם יצאו לי ולא נדבקו אבל קשה מאד לקרוא לזה מוצרלה מצד המרקם. אני עדיין מחפשת .המתכונים שיש בהם הרבה עמילן טפיוקה כמסמיך עיקרי לא טעימים לי. אני אמצא.
אני מקפיאה אותם.
אחרי ההקפאה שופכת עליהם מים רותחים ואחרי רבע שעה הם מוכנים לעבודה ורכים כאילו שרו יום שלם במים.
היום הכנתי ממרח קשיו(אחת וחצי כוסות) עם מיצלימון(לימון שלם), כפותיים טחינה גולמית, מעט שמן זית(ארבע כפות) , מים(בערך 3/4 כוס, מלח,שמרי בירה (חמש כפות) טחנתי בבלנדר עד לעיסה חלקה חלקה. אחרי כן הוספתי עגבניות מיובשות חתוכות דקדק לרצועות ובצל ירוק מקוצץ גם. ישבנו על זה עם קרקרים נ"ג והייתי חייבת לעצור בכח את עצמי ואת השאר.
חוצמזה הכנתי "כדורי" מוצרלה קשיו לפי המתכון הזה http://thevlog.co.il/גבינת-מוצרלה-טבעונית/
אמנם יצאו לי ולא נדבקו אבל קשה מאד לקרוא לזה מוצרלה מצד המרקם. אני עדיין מחפשת .המתכונים שיש בהם הרבה עמילן טפיוקה כמסמיך עיקרי לא טעימים לי. אני אמצא.