משו שכבר שאלתי.. אבל בכל זאת

maxbass

New member
משו שכבר שאלתי.. אבל בכל זאת

יש לכם המלצות לאלבומי פ'אנק טובים שיצאו בסביבות שנת אלפיים... כי רוב ההמלצות שקבלתי פה זה של חומר ישן.... (בגלל זה גם איכות השמע שלו לא משו למרות שיש דברים טובים)

maxbass

New member
חחחח... זה שזה יצא ב2002

לא אומר שזה הוקלט באותה תקופה... זה אלבום ממש טוב (למרות שהאיכות סאונד לא משו)... אני מחפש דברים יותר עכשויים

maxbass

New member
הבנתי שזה חידושים משנות השבעים...

בכל מקרה דיי מאגניב... אבל לדעת לא מספיק דגש על הבאס

Asaf Mendel

New member
אלבום מגניב שאחי הביא לי

של The Brand New Heavies האלבום נקרא Brother Sister

contrapunkt1

New member
יש אלבום מ1998

של the egg שנקרא travelator . זה לא pure funk אלא יותר . שילוב של funk פרוגרסיב בהפקה אלקטרונית מלוטשת. מומלץ מאד

חבר123

New member
ניסיתי ולא התחרטתי ../images/Emo13.gif

באמת אחלה דבר - תודה על ההמלצה! אם יש לך המלצות נוספות בסיגנון אני אשמח לנסות... 10x

contrapunkt1

New member
יש לי עוד אחד בינתיים

סחתיין על מהירות ההורדה . יש שני דיסקים של greyboy allstars שאני לא זוכר את שמם אבל הם מצוינים והם יותר קרובים ל funk שחור ואפילו היפהופ (לפחות אחד מהם השני הוא יותר פאנק ג'ז משהו brass כזה) אני אנסה למצוא את השמות וזה חשוב כי יש להם איזה כמה דברים מוקדמים שהם לא משהו

contrapunkt1

New member
נדמה לי שזה האחרון

המצויין שיצא להם. שהוא ממש הרכב פאנק קלאסי . brass and bass כמו שאני קורא לזה דרך אגב greyboy עצמו עד כמה שאני יודע לא מנגן על אף אחד מהכלים הוא כמו איזה מנהיג ביג בנד שלהם

contrapunkt1

New member
עוד המלצה

שהיא יותר בכיוון הג'אז אבל עדיין יש בו פאנק וdrum&bass כמו פנינים זה squarepusher הענק. המוזיקאי המקורי והגדול לדעתי של ימינו.

Meystril

New member
the offspring

בטח שיש... אני אישית מת על the offspring הם ממש טובים...

JazzAzz

New member
Bracker Brothers

Back To Back אומנם אלבום ישן אבל אלבום ישן וטוב עם איכות לא רעה בכלל... ותחפש את אלבום ההופעה של פרינס בוושינגטון...(זה קצת חדש יותר) אלבום לייב מדהים שלו, אני אישית מאוד אהבתי בעיקר בגלל הסאונד של כלים חיים ללא יותר מידיי אפקטים מוגזמים של שנות ה-80 ומעבר לזה יש בהופעה המון אילתורים מגניבים ודברים נורא מעניינים...

JayZed

New member
לגבי BRECKER BRTHERS

זה פאנק אינסטרומנטלי, ללא שירה כמעט בכלל. BACK TO BACK זה אחד האלבומים החלשים והמשעממים שלהם. יש להם חומר הרבה יותר טוב מהתקופה ההיא בשנות ה-70, אבל יש להם גם חומר חדש באיכות סאונד מעולה: יש אלבום הנקרא "THE RETURN OF THE BRECKER BROTHERS", נחמד מאד, והאלבום האהוב עלי אישית - "OUT OF THE LOOP", שיצא באמצע שנות ה-90. ה-BRECKER BROTHERS הם האחים MICHAEL BRECKER (סקסופוניסט הג'אז הגדול) ואחיו RANDY BRECKER, חצוצרן.

למעלה