משו שמסקרן אותי..

משו שמסקרן אותי..

העתקתי את ההודעה מפורום שכן ע"מ לשמוע גם את דעתכם
נכון שזה לא פורום ניתוח צורת דיבור או משו כזה, אבל זה קשור לעניינים שבינו לבינה . לאחרונה אני בקשר עם מישו, ז"א החלטנו שאנחנו יוצאים אחרי תקופה ארוכה של היכרות שלא ממש היה ברור אם השני מעוניין. הקטע הוא שהוא כל הזמן משתמש בשם שלי אתם מבינים למה אני מתכוונת? נניח בהודעות SMS הוא תמיד ירשום ת'שם שלי: לדוג' שרון ממש נהניתי אתמול מחכה לפעם הבאה או משהו כזה. וזו סתם דוג'. שאלתי היא מתוך ניסיון שלכם מה זה אומר על בנאדם שכל הזמן חוזר על השם של האחר? חלק אמרו לי שזה מעיד על רכושנות ויש כאלה שאמרו לי שזה מעיד על רצון לקירבה או משו כזה? מישו? רעיונות ? "אל תגרום לאישה לבכות אלוהים סופר את דמעותיה"

../images/Emo54.gifהיי...

קודם כל, יש אנשים(כמוני) שאוהבים את זה. זאת מעין הדגשה שהבן אדם מתייחס אליך, פונה אליך ולא אל מישהי אחרת וזה כייף. לדעתי אין בזה ביטוי לרכושנות, אבל זה גם תלוי בנימה, או בהקשרים. תחשבי על זה ככה, אם הוא היה קורא לך בשם חיבה לא היית מתחילה לנתח את זה, אתם הרי יוצאים, אז אולי הוא "מסתפק" בשם שלך לבינתיים.תלוי עד כמה זה מפריע לך... בכל אופן, שיהיה בהצלחה!
אנה.

נ ו ל י 1

New member
מעיד על משהו?!?

אני ממש לא חושבת ובטח ובטח לא על רכושנות... אני נגיד גם מרבה להשתמש בשמות, גם לאנשים הקרובים אליי אני תמיד אומרת את שמם, וגם לאלה הקשר לא ממש קרוב! זה פשוט סוג של דיבור של הבעת דברים זה הכל!

elindith

New member
לפי דעתי

אדם שחוזר על השם שלך הרבה, כנראה אוהב אותך, או את השם שלך (כנראה מתגלגל לו יפה עם השם שלו).

netab

New member
אני חושבת שזה פשוט נימה יותר אישית

אני ממש אוהבת את זה כי כשאני קוראת אסאמאס מחבר שלי שבו כתוב בהתחלה "נטע" אז אני מקבלת נימה אישית של דיבור אלי, של התייחסות חמימה יותר. אבל בעיקר זה תחושה כאילו את קוראת ובעצם שומעת את הקול שלו אומר את ההודעה. אולי תחשבי על זה ככה? נטע

למעלה