משו שרציתי לדעת..

danduuu

New member
משו שרציתי לדעת..

אתמול קניתי את הדיסק (ברוך השם) יענו של MCR שזה אחד הדיסקים הכי טובים ששמעתי עד היום! קיצר בשיר שמונה..אם אפשר לקרוא לזה שיר...מה לעזעאזל ה"שיר" הזה?יענו זה אפילו לא דקה ולא הבנתי למה זה קשור בדיוק.. וגם ג'רארד שר את זה ? למה יש לו פה קול מוזר טוב אני ישמח אם תעזרו לי להבין

danduuu

New member
רציתי לשאול עוד משו ושכחתי חח

טוב נו אני ייזכר וישאל ~סורי שאני קרצייה~

GUILTY

New member
המילים של השיר הם

Since we talked alone.. Come angels of unknown.. Come angels of unknown.. הכוונה היא שה angels of unknown זה כאילו המלאך של השטן... לפי הסיפור של הדיסק השטן שולח אותו לאסוף 1000 נשמות, אז המלאך הזה נשלח על ידי השטן כדי לנסות ולעצור את האיש מלאסוף 1000 נשמות (כאילו להפריע לו)....... קראתי איפה שהו שהקטע הזה לקוח משיר של איזה להקה, לא זוכרת איזה. וזה גם נקרא קטע מעבר/ קטע ביניים בגלל זה זה כזה קצר......יש להקות ששמים את זה כשיר ראשון (כמו מיוז ואנטרקס) ויש כאלו ששמים את זה באמצע כמו MCR

קרניjack

New member
בתכלס הם שמו את זה

רק כדי להאריך את הדיסק הקצר מדיי לטעמי
נהה.....צוחקת

keisamit

New member
אני לגמרי לא שופטת דיסק ../images/Emo187.gif

לפי האורך שלו. לMCR רוב השירים לא עולים על 3:30 דקות [במקרה הטוב], שזה יחסית קצר ללהקת אימו/רוק, אבל זה לא הופך את האלבום לפחות טוב. בעצם. הוא הכי טוב.

GUILTY

New member
שמעתי את השיר שוב ו....

השורה הראשונה היתה נכונה ושלי לא....אבל השורות השניות שלי כן נכונות ושלך לא.....אז זה ככה Sinners return to Hell now Come angels of unknown Come angels of unknown השורות האחרונות אני בטוחה ב 100% שהם נכונות ועכשיו שקראתי את השורה הראשונה שלך גם היא נכונה.

GUILTY

New member
אההה כן ות המילים האלו מצאתי במקום

אחר Since we talked to her now come angels of the lord, come angels of the lord.

ממממ מה שכתוב בליריקס של השיר

זה מה שכתבתי... + אני גם הקשבתי ..ממ גם המילה האחרונה במשפט שהוא אומר היא "קאם" ממממ...חכי אני אחפש קישורים כלשהם לליריקס של השיר....כי איפה שאני מצאתי הקישור מת

אוו אוווווווווווווווווווווווו

יש דרך לישב את זה..או לפחות הייתה ויש תקווה..חחח כי באתר הרישמי שלהם ב"מדיה" אז יש ליריקס של האלבומים אבל דאמט....זה לא מפתח לי..אז תנסו אתם ...

GUILTY

New member
OK אז ככה בדקתי ב מיליון ו - אחת

אתרים ברובם היה רשום Since we talked alone... come angels of unknown... come angels of unknown... חוץ ובכמה היה רשום Sinners return to Hell now Come angels, love come Come angels, love come אמממ....אבל בכמה היה רשום Since we talked to her now come angels of the lord, come angels of the lord.

לא לא..אבל ברישמי זה מה שהם

אומרים... וזה דיי הקובע חח חוץ מיזה כבר החלטנו שהשורה הראשונה זה בטוח"Sinners return to Hell now כי את זה שומעים ברור...אבל השאר דיי מוזר..

GUILTY

New member
הגיעה החלטה בפורום הרישמי ....

גם שם שיגעתי אותם בקשר למילים של השיר
והמילים הם: Since we talked to her now come angels of the lord, come angels of the lord.

קרניjack

New member
אם הם אומרים...../images/Emo4.gif

לדוברי אנגלית יש קצת שמיעה יותר טובה? ננסה להאמין להם

קרניjack

New member
הו , כן

לפני כמה דקות שמעתי את זה כמה פעמים, לפי כל אחד מהדברים של מה שכתבתם, וזה השילוב שכתבת עכשיו....... למקות שבכמה אתרים של ליריקס יש את השורה come angels of the lord

n e l l i e

New member
זה מסוג ה"שירים"

שכניראה מי ששר אותם נותן לשומע לבחור את השורה שלו אני מתכוונת אתה יכול להצמיד לזה כל כך הרבה שורות אני מכירה עוד שורות חוץ ממה שרשום פה. אז מה זה משנה באמת כולה מעבר העיקר להנות.

danduuu

New member
אההה

עכשיו הבנתייי תודהה לאב יוו אממ השאלה שרציתי לשאול חחח נזכרתי.. אממ מזה בדיוק מוזיקת אימו?ואיזה להקות נקראות אימו?כי לפי מה שהבנתי מכ"ר לא מגדירים את עצמם כאימו..אז מי כן.<? ומזה בדיוק אימו קידס?

למעלה