משחה להסרת כתמים

janana girl

New member
משחה להסרת כתמים

שלום יש לי בעיה של שערות חודרניות הגורמות לפצעים ברגליים ואני מטופלת כבר 9 חודשים בטיפולי אינפרא להורדת שיער.. יש לי קרחות קטנות ברגליים.. ואני מודה כי יש שיפור מהמצב ההתחלתי.. אבל עדיין , נשארו לי כתמים מהפצעים.. התוצאות של הטיפול היקר הם נורא קטנות.. וזה לוקח מלא זמן . רציתי לדעת אם יש איזשהי משחה להורדת כתמים שנגרמו משערות חודרניות.. או אם יש שיטה אחרת שיכולה לעזור לי להפטר לגמרי משערות חודרניות כי במצב שלי אני לא יכולה ללכת לבריכה.. וזה נורא מציק לי! אני רוצה להפטר מזה כמה שיותר מהר. אז אשמח מאוד אם תתנו לי עיצה - אולי להפסיק את הטיפולי אינפרא ולעשות משהו אחר.. ואם לא.. אז אם יש משחה להורדת כתמים..

Dr Yaniv

New member
הסרת שיער ומשחה לכתמים

לנערת הג'ננה שלום 1 אין טיפול מהיר לבעיות הנ"ל 2 ביעוץ רופא עור אפשר להרכיב לך משחה שתסייע להבהרה 3 חשיפה לשמש מחמירה את הכתמים בברכה ד"ר יניב

janana girl

New member
ובקשר לטיפולים?

לד"ר יניב: 1. קודם כל תודה רבה. 2. רציתי לדעת אם כדאי לי להחליף את סוג הטיפול שהנני מטופלת בו כרגע (טיפולי האינפרא).. האם טיפול לייזר ישפיע יותר על הבעיה של הפצעונים ברגליים? ויהיו תוצאות יותר ברורות ומשמעותיות? שמעתי שטיפולי ליייזר גורמים להגדלת תאים סרטניים בגוף, ולעומת זאת טיפולי האינפרא לא מזיקים כלל, האם זה נכון? 3. בקשר לכתמים - אסור לי להחשף לשמש כלל כל הקיץ?? גם עם קרם שיזוף? תודה רבה רבה ג'ננה גירל

למעלה