משחה של ולדה לטוסיק/אודם קל ביותר בטוסיק

הילית111

New member
משחה של ולדה לטוסיק/אודם קל ביותר בטוסיק

היי לכולם לפיצי שלי בן 11 חודש קצת אדום הטוסיק. יותר מדוייק באזור של פי הטבעת. כלומר ממש בקטנה. אני עד עכשו מהלידה בכל החתלה אחרי המגבון עוברת לו עם צמר גפן ומים אבל מאז שהוא בגן לצערי מפעם לפעם כן אדום לו הטוסיק. למרות שהגננת אומרת לי שהם מקפידים בכל קקי לרחוץ במים וסבון. עכשו אני לא חובבת משחות למיניהן כשהעור בריא. זו התיזה שלי כמו הרבה הורים אם העור בריא לא צריך משחה שתאטום את העור. ואני רוחצת לו את הטוסיק בבלנלאום אם אדום (וגם בגן אמרתי לרחוץ לו עם בלנלאום אם אדום-מקווה שהם מקפידים על זה) בכל אופן אני רוצה באזור הנקודתי שקצת אדום לו ל כרגע לשים משחה. ואני מתלבטת מה . אני רוצה משהו רק של וולדה כי אני שמעתי שהם טובים .יש להם מוצר באריזה כתומה נקרא קרם קלנדולה לאזור החיתול –האם זה מיועד כמניעה או יכול לעזור במצב קל כמו שיש לבני ? מצד שני יש להם משחה לטוסיק בשפורפרת לבנה שפעם קיבלתי מתנה ואו שהמוצר היה ישן או משהו אחר פגום היה ולא הייתי מרוצה המשחה הייתה נורא נורא שמנונית. זה אמור להיות ככה? מה עדיף לי ממוצרי וולדה לקנות ולשים לו במצב זה? אני לא צריכה דברים אחרים חריפים (ויודעת ושמעתי על אינוטיול דזיטין וכו –אבל למזלי אני לא צריכה) כי טפו טפו טפו זה ממש ממש אודם קל (הגננת צחקה עלי שאמרתי לה טוסיק אדום אמרה לי "את לא יודעת מה זה טוסיק אדום"-וזהו שאני גם לא רוצה לדעת לכן אני מטפלת בזה מיד בהתחלה. אז מה עדיף לי לקנות ממוצרי ולדה במקרה כזה? האם יש מוצר שהוא טוב גם כמניעה וגם במקרה של אודם קל? האם יש לוולדה סוגים שונים של משחות טוסיק תודה מראש לכולם ויום קסום

תשתמשי בקרם שיש לך וזהו

כולה קצת אדום בטוסיק מה כבר יכול להיות , אפילו את מראה קצת נחת מזה , אם כי רואים את סימני הלחץ ברוב ההודעה , תהיי רגועה :) , אם האדמומיות נהייתה גדולה, ומציקה לילד אז הדבר הכי כדאי זה ללכת לאחות או לרופא ילדים שיבדוק .. על בריאות הילד לא מהמרים , לא בגלל ששמעת שהמוצר הזה טוב והעטיפה שלו כתומה או שחורה אז זה הפך לטוב .. לא עדיף לך לקבל את הכי טוב בשביל הילד שלך אחרי התייעצות עם אחות או רופא שמבין בנושא קצת יותר ממך ? תשתמשי בינתיים במשחה שיש לך בתקווה שזה יעבור לו במהירות , מגבונים לחים על בסיס מים עוזרים לילד גם למרות שאישית אניל א מליץ , אלא עדיף להשתמש במגבוני לייף או פריש .. האגיס טובים בחיתולים לא במגבונים :) .. שירגיש טוב ומהר הפיצי שלך :))

schlomitsmile

Member
מנהל
יש המון תכשירים לצרה הזאת אנחנו סובלים מאותה בעיה, ניסינו טלק אזורה, ניסינו משחה לתינוק של מכבי CARE , לא ממש עזר. מה שלנו הכי עוזר זו משחה בשם צינקוד. אבל זה מאד אינדיווידואלי- יש מי שהכל עוזר לו, יש תינוקות שהטוסיק שלהם חובב טלק (הבכור שלי למשל היה כזה) ויש שחתומים על משחה מסויימת. עניין של נסוי ובדיקה. בהצלחה../images/Emo13.gif אגב, בהקשר זה- כשהבכור סבל מזה, חמותי אמרה שזה בגלל השיניים שבקעו באותו זמן. רופאת הילדים, היתה מספיק בטוחה בעצמה, ומספיק מנוסה, כדי להודות שלמרות שאין הסבר מדעי לתופעה, אכן תינוקות מבקיעי שיניים צפויים יותר להתענות מישבן אדום (סוג של בונוס מהטבע?) הפיצקי שלי אכן עובר עכשיו בקיעה מאסיבית של 4 שיניים בו-זמנית... איך אצלכם? האם גם אתם התנסתם/מתנסים בתופעה הזאת?

חנול

New member
לא ניסיתי וולדה בגלל המחיר המדהים.

אני חתומה על דזיטין או אינוטיול.

Master Stav

New member
מעדיף מוצרים טבעיים

אחד המומלצים עלי הוא הGSE .... מי שירצה יכול לפנות אלי במסר ואשמח להעביר לו את החוברת שתרגמתי בזמנו על הנושא ןוהבהרה לפני שקופצים לי על הגרון בגלל הנושא ( כבר קרה בעבר ) ולא מדובר על MLM או משהו בסגנון ....מדובר במוצר אמריקאי שנמכר גם בישראל עשיתי בזמנו פרוייקט עלי כולל דוחות מעבדה וכדומה מאד מאד מומלץ להחזיק בכול בית

למעלה