משחות או טיפול מומלץ לטיפול בכתמי פיגמנטציה

משחות או טיפול מומלץ לטיפול בכתמי פיגמנטציה

עשיתי לעצמי כוויה בפנים וקיבלתי משחה שסייעה לי להתגבר על זה...
היו לי פצעים עקב ''גאונות'' ומריחת שאריות קרם גוף על הפנים היבשות לאחר ששהיתי שלושה בחוף באילת, נוצרו חצ'קונים קטנים פנימים כאלה, ובאינטרנט קראתי שחומץ תפוחים הוא טיפול טבעי, ומודה שהפרזתי במינון ובשיפשוף הפנים, לא הבנתי באותו הזמן מה גרמתי לעצמי הלכתי בשיא החום לשיעור ריקוד כל העור פתוח ומזיע, הגעתי הביתה והזדעזעתי ממה שראיתי, כמה ימים שנראתי נורא, מוגלות בשטחים נרחבים בפנים. עם זה הייתי צריכה לצאת החוצה וללכת לעבודה, הביטחון העצמי ירד, הייתי בדיכאון, רציתי לקבור את עצמי. הרוב כרגע מאחורי, מה שנשאר אילו הכתמים.
נשארו לי כתמים כהים ומבאסים על הפנים השתמשתי בRETAVIT משחה שהיתה לי בבית ואני משתמשת בה מידי פעם במשך שנים כל פעם מחדשת את המלאי (כניראה שהיא פחות יעילה עם כתמים ישנים של פגמנטציה שהתקבעו)
התמדתי למרוח את המשחה לפני השינה כבר חודש וזה עזר להבהיר בכמה טונים את הכתם.

יש לי גם כתם פיגמנ' גם כתוצאה מכוויה שקרה לי באותו הזמן בצד אחר של הפנים, המשחה שקיבלתי לטיפול בכוויה עמדה להסתיים ו''התקמצתי' עליה עד שהגעתי וביקשתי עוד משחה, היום יומים האלה כניראה קריטים כי הצבע לא הומוגני וגם כאילו יש עליו פצעונים, לא חלק כמו שהיה אמור להיות.
א. האם יש משחה אחרת טובה יותר מרטווית להבהרה שתתן גם תוצאות של עור חלק יותר? למה טובה משחת ראוקוטן? איזומד? קראתי תזכור של שמות שלהן כשניסיתי להבין יותר בנושא, הוזכר בטוקבקים, אבל לא יודעת למה הם מיועדים.
ב. מה עדיף לטיפול בנושאים כאלה, רופא עור או קוסמטיקאית שמתמחה בבעיות עור?

הצלחתי להתגבר על רוב הכתם, רציתי לדעת אם יש עוד משהו טוב שאני יכולה לעשות. רטוויט הכי חזק זה 5%?

תודה רבה!

פיגמנטציה.

ישנה משחה בשם קליגמן שהיא יעילה בדר"כ במקרי פיגמנטציה.
היא לא כל כך זולה (200-300 ש"ח), ודורשת המנעות מחשיפה לשמש.
ממליץ בדיקה אצל רופא עור והמלצה בהתאם, יש לנו מרפאת פיגמנטציה באיכילוב שניתן להגיע אליה עם טופס 17 (במסגרת הסל הציבורי), לתורים 03-6974000.

תודה על תשובתך

ההמנעות לחשיפה היא בזמן שימוש בתכשיר? או שהחשיפה לשמש צריכה להיות על בסיס קבוע כמו מייקל ג'קסון

תודה רבה!

למעלה