משחקון לפסח.

משחקון לפסח. ../images/Emo8.gif

העליתי את זה לכאן בדיוק לפני שנה, והנה זה חוזר
משלושה עשר מי יודע כלפי מטה, שאפשר להביא את התשובות מהיהודים, דברים שהם אמרו/עשו וכד', ציטוטים מהשירים או מה שתרצו, תעשו את זה מצחיק ככל האפשר, או שלא, איך שבא לכם וזה..
שלושה עשר מי יודע?!- שניים עשר מי יודע?!- אחד עשר מי יודע?!- עשרה מי יודע?!- תשעה מי יודע?!- שמונה מי יודע?! שבעה מי יודע?! שישה מי יודע?! חמישה מי יודע?! ארבעה מי יודע?! שלושה מי יודע?! שניים מי יודע?! אחד מי יודע?!
תהנו

לא עשיתי הכל../images/Emo199.gif

שלושה עשר מי יודע?!-מס' הפעמים שאנשים פותחים שרשורים של מתי יש הופעה לפני הופעות. שניים עשר מי יודע?!- מס' הפעמים שתום אמר שאוטוטו יוצא הדיסק.
אחד עשר מי יודע?!- עשרה מי יודע?!- תשעה מי יודע?!- שמונה מי יודע?! שבעה מי יודע?! שבעה חברים בלהקה. שישה מי יודע?!מס' החברים שנותרו בלהקה אחרי שמיטלמן עזב
חמישה מי יודע?! מס' האלבומים שהיהודים הוציאו (מציאות נפרדת, היהודים, הלייב, האקוסטית, פחד מוות.) ארבעה מי יודע?! העגילים של תום. שלושה מי יודע?! דתות
שניים מי יודע?!מס' הפעמים שהיהודים הגיעו למפגשי פורום. אחד מי יודע?! הנושי שבדרך

../images/Emo121.gifהשישה מי יודע שלך לא נכון

מיד אחרי שמיטלמן עזב אדם הצטרף.. (או שהם נשארו תקופה מסוימת בלי קלידים?)

../images/Emo31.gif הם לא.

ביום עצמאות 2.5 מיטלמן היה איתם, וביום הסטודנט 11.5 שזו הייתה הופעה אחת אח"כ אדם כבר היה איתם.

Dug E

New member
משום מה זכורה לי הופעה בלי קלידן../images/Emo4.gif

האמת שגם לי הייתה זכורה הופעה בלי..

אבל אז ריעננתי את זכרוני ואלו התוצאות
. יש מצב שמיטלמן היה חולה באיזשהי הופעה, והם עלו בלי.

Kinky DeviL1

New member
ההופע היחידה בלי

קלידן היתה ביום הסטודנט, ההוא שבאתי בדיוק בסוף

מתנות

New member
הייתה עוד הופעה בלי קלידן...

אבל בלי קשר לחילופי האנשים. פשוט מיטלמן הופיע בכוכב נולד באותו הלילה. לפני כמה שנים.

Anggie

New member
כמו שענבר אמרה,

ההופעה ביום הסטודנט הייתה כבר בליווי של אדם. שנים לא כתבתי כאן אבל הייתי חייבת:p

למעלה