ליידי סלמאקיה
New member
משחקון נחמד לתחילת השבוע
אז כללי המשחק הם כאלה- בסוף הודעה זו תפורסם רשימה של דמויות, כשמתוכן נכתיר לבסוף את הדמות האהובה ביותר בפורום. כל דמות מתחילה עם 10 נקודות. לכל משתתף מותר להצביע לדמות אחת שהוא רוצה שתרד לה נקודה, ולדמות אחת שהוא רוצה שתעלה לה נקודה, בעזרת
ו
. לדוגמה: אם אני רוצה שללורד עזריאל תרד נקודה, ושלגברת קולטר תעלה נקודה, אני אכתוב זאת כך:
גברת קולטר
לורד עזריאל כשדמות מגיעה ל0 נקודות היא יוצאת מהרשימה. כל מי שמגיב- שיפרסם את כל הרשימת הדמויות מחדש, על מנת למנוע בלבולים. מותר לנסות לשכנע משתתפים שעוד לא הצביעו למה כדאי להם להצביע לדמות כזאת או אחרת (יש להכניס נימוקים אלה בתוך תוכן ההודעה בה הצבעתם, ולא לפתוח הודעה חדשה רק לשם כך), אבל איומים ושוחד אסורים בהחלט (אלא אם כן זה שוקולד, וזה מוצע לי. תנו לי שוקולד!
) חוץ מזה, הקפידו לשרשר את ההודעה שלכם להודעה האחרונה (זו שקדמה לכם) , והשתדלו להימנע מהודעות סתמיות. אם כן, רשימת הדמויות:
לורד עזריאל- 10
ליירה- 10
גברת קולטר- 10
סרפינה פקלה- 10
וויל- 10
מארי מאלון- 10
יוריק בירנסון- 10
יופור רקינסון- 10
לי סקורסבי- 10
פארדר קוראם- 10
צ'ארלס לאטרום\לורד בוריאל- 10 שיהיה לכולנו משחק מהנה! (-:
אז כללי המשחק הם כאלה- בסוף הודעה זו תפורסם רשימה של דמויות, כשמתוכן נכתיר לבסוף את הדמות האהובה ביותר בפורום. כל דמות מתחילה עם 10 נקודות. לכל משתתף מותר להצביע לדמות אחת שהוא רוצה שתרד לה נקודה, ולדמות אחת שהוא רוצה שתעלה לה נקודה, בעזרת