משחקיה לקטנטנים

ariel1973

New member
משחקיה לקטנטנים

היום הזדמן לי להגיע למשחקיה עם בני בן השנתיים, כמו בכל פעם שמזג האוויר בחוץ קצת גשום, גם היום היו הרבה ילדים, ממש שמחה וששון. היות ותמיד צריך להוסיף את ה"אבל"... הסתבר לי שמספר הורים שולחים את ילדיהם הקטנים עם אחיהם הגדולים, נחמד וטוב, אך כאשר ילד גדול בן 10-11 משתולל במשחקיה, הקטנים צריכים לעזוב, כי זה מתחיל להיות מסוכן להם. אז נשאלת השאלה: למי מיועדת המשחקיה? התשובה די ברורה, אם זה ימשיך כך אני אעדר משם, כי בריאותו של בני חשובה לי. הפתרון היעיל הוא לוודא שילדים גדולים לא מגיעים למשחקיה לבד. תודה על תשומת הלב אריאל

ג'ימבורי

שלום! בכל יום שני וחמישי אנחנו פותחים את חדר המזרונים במתנ"ס לצורך ג'ימבורי. על הג'ימבורי שומרים בני נוער, מדריכים בתנועה. כפי שחזרתי והדגשתי מספר פעמים בעבר-הג'ימבורי מיועד לילדים עד גיל 4!, חזרתי וביקשתי מהורים לא לשלוח ולא להביא איתם ילדים גדולים יותר מפני שזה מפריע ואף מסוכן לקטנטנים. דיברתי בשבוע שעבר גם עם בני הנוער המשגיחים על הג'ימבורי וביקשתי מהם להקפיד בעניין. אני פונה שוב להורים בבקשה - בכדי שהקטנטנים יוכלו להמשיך ולהנות מהג'ימבורי אנא הקפידו לא להביא איתכם ילדים מעל לגיל 4!. הג'ימבורי היא הפעילות היחידה שממנה יכולים להנות ילדים בגילאים צעירים מאד. לתשומת
כולנו - חבל שהקטנטנים יפסידו!!. תודה מראש על ההבנה, עינת

מה יהיה עם הג'ימבורי הזה????

חשבתי שרק אני חושבת שזה עינוי! מה שקורה זה שהשעה ורבע הזו מבוקשת על ידי כל הגילאים, הגדולים ש"שומרים" על אחיהם מתגלים כרוחות סערה, שמפחידים ודוחפים את הקטנים שבשלבי זחילה, עולים על המתקנים המועטים ולא מאפשרים לקטנים להנות או לזוז בכלל. ילדי הקטן, בחמישי שעבר, נהנה מעשר דקות ואח"כ ברח לפינה והתחיל לבכות.. אז להורים לא איכפת, הנער לא משתלט, מכניסים ילדים בני 7 ואומרים לו שהם בני 4, מה הלאה???? הפעוטות לא יזכו לשעה בשבוע שהיא רק שלהם??? למה לא מפצלים את הגילאים כמו כל ג'ימבורי? למה לא מגבילים עד גיל שנתיים ומגיל זה?? איך שאני לא מסתכלת על זה זו חוצפה.

אליבקר

New member
פתרון

עינת כנהוג במשחקיות שונות - שימו סרגל גובה ליד הכניסה עם סימון ברור של הגובה המקסימלי. גובה מקסימלי של ילד בן 4 הוא כ110 ס"מ מי שמעל גובה זה לא נכנס ונפתרה הבעיה. בהצלחה

למעלה