משחקיים לפליסטשון 2

מאי@

New member
משחקיים לפליסטשון 2

אני מכירה מישהו שיש לו 45 משחקיים לפליסטשון 2 למכירה או להחלפה כל משחק 20 שקליים בינהם WWF ופיפא 2002 פלאפון 051626743 באזור תל אביב

kundalini

New member
מס הכנסה חולים על אנשים כמוך ...../images/Emo8.gif

מעניין מי פרסם את זה... החיים שלך בזבל אחי, אתה כזה סטלן מה אתה מפרסם שאתה מוכר משחקים? מה עד כדי כך החיים שלך גמורים ,אתה יודע מה הסיכוי שאיזה מניאק ילשין עליך לסוני ויפרקו לך את החיים בשביל כמה שקלים מסכנים? ג ד ו ל ! . מילה אחת של סוני ו- -מס- הכנסה - מע"מ - משטרה -הארגון נגד שימוש בתוכנות\משחקים לא חוקיים כל אלה יגרמו לך לקלל את היום שראית את המילה פורומים->תפוז... אני מציע לך לקפל הבסטה לזרוק את הצורב להיפטר מכל ראיה של עטיפות ודיסקים ריקים כי החיים קצרים... חבל לגמור אותם בכלא. ואם נראה לך שאני מגזים... אז תאמין לי רבים וטובים ממך נפלו על דברים כאלה.

guman

New member
מישטרה..אהה.אהה.אי לייק איט...אהה..

פחחחחח.ח..........חחח......... הייהיהיהיהיהיהיהיהיהיהיההי איזה ז _ ן גדול אתה עומד לקבל......היהיהיהיהי אני לא מאמין עד כמה בן אדם יכול להיות מפגר????

shaikn

New member
ומי אמר לך את זה מה קרה נהיית חכם

בלילה שטויות במיץ עגבניות אני גר ברמלה יש שם חנות מוזיקה ששם מוכרים גם פלייסטיישן 1 ו 2 עכשיו בשנת 99 שהיה לי את הפלייסטיישן 1 הלכתי לעשות אצלו ג´וק והוא מוכר גם משחקים צרובים לפלייסטיישן שהוא צורב אותם בעצמו ולא צרובים מהמזרח הרחוק למרות המחיר המופקע של 80 שקל למשחק שזה גניבה עכשיו יצא לי לדבר עם עובד בישפר תושב רמלה עוד לפני שיצא הפלייסטיישן 2 לארץ ויצא לי לדבר על אותו בעל חנות שאלתי אם הוא משווק של מוצר של ישפר ומוכר משחקים מעותקים שהוא מעתיק אותם בעצמו האם ישפר לא יודעים על זה הוא אמר לי שהם יודעים אבל הם לא עושים כלום עכשיו הוא גם מוכר משחקים לפלייסטיישן 2 שהוא צורב בעצמו ולא עושים לו כלום והוא גם מתקין ג´וק לפלייסטיישן 2 אני לא יודע אם זה חוקי מצידו אבל נראה לי שזה חוקי להתקין את הג´וק אבל למכור משחקים צרובים זה לא אבל סוני יודעת מזה והיא לא עושה לו כלום.

shaikn

New member
אני מזהיר אתכם לא לקנות אצל הנוכל

הזה כל משחק צרוב 80 ש"ח לא כדאי עדיף שתקנו אצל הבחור שכתב את ההודעה למעלה מי שרוצה להלשין על בעל החנות הזה מוזמן אבל כבר יודעים עליו ולא עושים לו כלום.

eladoren

New member
אחלה מחיר

קניתי היום אצל הבחור tekken tag מקורי ב 100 ש"ח. והוא אפילו עובד. תודה רבה לנותן הטיפ.

למעלה