משחקים איתכם בקקה!! ואתם כמו עדר

יודיX3

New member
משחקים איתכם בקקה!! ואתם כמו עדר

תלכו ותצביעו ותחשבו שתביאו לאיזה שינוי מיוחל. מי שלא הבין עדיין שכל עוד אותם אנשים ישארו בשלטון, הם יעשו כל מניפולציה אפשרית לשבת ולחמם את הכסא שלהם- וזה לא משנה בכלל באיזה מפלגה הם נמצאים. הם דואגים להם, ולהם בלבד. מי שחושב שטובת העם עומדת מול העניים של הפוליטיקאים כ"כ, אבל כ"כ תמים. מישהו בכלל יודע מה המצע של "קדימה" שיש להם אחוזי הצבעה כל כך גבוהים? תהיתם בכלל אם מפלגה כזו שצחי הנגבי ושמעון פרס יושבים בחפיפה אחת- פשוט בלוף ואתם כמו עדר פרות תלכו להצביע להם? מישהו בכלל חשב על זה ששרון ומשפחחתו הם מהמושחתים ביותר בפוליטיקה הישראלית מעולם, ואתם הולכים להצביע עבורו? מישהו בכלל תהה שעמיר פרץ השבית את המשק בצורה בלתי אחראית וגרם להפסדים של מילארדים ועכשיו תצביעו לו כאות תודה? אני מבין שוועדי עובדים שמנוהלים ע"י בריונים שבכיף יסגרו לכם ת'שלטר ביום שתפגעו במשכורות העתק שלהם עושים לכם את זה? והליכוד? שמנוהל ע"י חבורת עבריינים בעלי כח שמקמבנים אחד את השני בג'ובים? חכי"ם שנותנים לילדים שלהם דירות ומכוניות שרד שהמדינה הקצתה לרשותם מהמיסים שאתם משלמים? ידעתם שישנם ראשי ממשלות, יושבי ראש הכנסת וסלבז אחרים שכבר מזמן הגיעו לגבורות ומזמן כבר לא בתפקיד אבל אתם מממנים להם עדיין אבטחה? לשכה? מזכירה? נהג? מכיסכם וש"ס שכל שני וחמישי ח"כ אחר שלה נכנס לכלא, מעתיק תארים, ועומד למשפט? ואתם תלכו לקלפי ותפארו את הדמוקרטיה, ותקללו אותי שאני מעז לשים פתק לבן- שיבטא ולו במעט את המחאה הקטנה שלי, ואתם יודעים אבל לא מוכנים להפנים. זוכרים איפה הבושה??? הבושה אצלכם.

למעלה