משחקים ביום שישי! + קישור

Jerzet

New member
משחקים ביום שישי! + קישור

טוב, עקב ביקוש רב, אני שמח לבשר שאנחנו משחקים פוטבול ביום שישי הקרוב, בספורטק בתל אביב. בבקשה תבואו, יהיו הרבה אנשים השבוע, גם חדשים. אז אף אחד לא ירגיש בודד! בנוסף, הופיעה כתבה שקיבלתי אישור מיורם לקשר אותה לתגובה. גם, אם יש למישהו שאלות, אל תהססו ליצור איתי קשר. אמנם אני לא יכול לפרסם את האי-מייל או טלפון שלי כאן, אבל הכל מופיע בסוף הכתבה של וואלה. אז כרגיל אני אומר: רק תבואו. אין חובה לשחק, אפשר רק לצפות. רק להגיע!

JakeTheSnake16

New member
זה ערב יום כיפור...

קצת בעייתי מבחינת השעות של תחבורה ציבורית וזה, לא?

Jerzet

New member
אכן

זה ערב יום כיפור. אנחנו נסיים עד 14:00-14:30, לדעתי, לא מאוחר מדי. אם יש לך בעיה להגיע, תגיד לי איפה אתה גר ואני אראה אם יש מישהו מהאיזור שלך שמגיע. אני בא מכיוון רמת גן. בכל אופן, אנחנו נסיים יותר מוקדם מהרגל, בגלל החג.

Yo-man

New member
לא צריכה להיות בעיה

אגד עובדים עד 15:00 (אבל צריך לברר אם הקו שאתם צריכים לא מסתיים קודם - כי זה לא לכל הקוים) דן עובדים עד 15:00 בתחום גוש דן (קיבלתי את המידע בטלפון) אנחנו בדר"כ משחקים עד 14:00 - אם ג'רמי לא מתלהב יותר מידי, ואם לא מאחרים יותר מידי !!! לפני כמה הודעות כתבתי שלא נראה לי שמשחקים בשישי הזה - אז אני מצטער אם הטעתי. מסתבר שהמון אנשים רוצים לשחק, ולכן מתקיים משחק. אני ממליץ גם להססניים (בעיקר תלמידים שזה להם גם יום חופש) לבוא ולפחות לראות איך זה נראה, אם לא ממש לשחק. ולא רק לעמוד על הקוים, אלא להיכנס ל-huddle, ולשמוע מה התכנון, כדי להבין יותר טוב מה מצליח ומה לא. זה יגזול אולי טיפה זמן, אבל יהפוך את הצפיה למאוד אינטראקטיבית
בברכת גמר חתמימה טובה

JakeTheSnake16

New member
אני גר במזכרת בתיה

אני גר במזכרת בתיה, שזה איזור רחובות-גדרה. אני אראה, אולי באמת יהיה לי איך להגיע, אם לא, אז שבוע הבא, אני בכל מקרה לא עובד בימי שישי, ככה שגם אם אני לא אהיה השבוע,יהיו לי עוד הזדמנויות.

למעלה